Anmeldelse av ZoogVPN

"Du skal lete lenge etter å finne en like billig og god VPN-tjeneste som ZoogVPN"
82

Fordeler og ulemper

  • Veldig billig tjeneste
  • Høy hastighet
  • Tilbyr også gratisversjon

Egenskaper

Pris
$1,87
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
7 dager
Fungerer på
Annonsering

ZoogVPN er en brukervennlig VPN-tjeneste som tilbyr full anonymitet og et godt utvalg av raske og stabile servere i mange land. Tjenesten er basert i Hellas, som ikke tvinger dem til å lagre data om brukerne. Du kan derfor være helt anonym på internett ved å bruke ZoogVPN.

Sikkerhet

VPN-tjenesten bruker AES 256-bit kryptering, som er den samme krypteringen som brukes av det amerikanske forsvaret. I tillegg får du med protokoller som OpenVPN, PPTP, L2TP med flere, slik at du kan velge selv.

Servere

ZoogVPN gir deg tilgang til over 1000 servere i 26 forskjellige land rundt om i verden. Selv om det finnes flere vpn-tjenester med langt flere servere i mange flere land, er ZoogVPN kjent for å ha servere av meget høy kvalitet. På nettsiden til ZoogVPN kan du til enhver tid se kapasiteten på de ulike serverne.

ZoogVPN har servere i de landene hvor det er mest populært å streame innhold fra, som for eksempel USA, Canada, Storbritannia og Australia. De har også servere i Norge, slik at du kan se norsk innhold som for eksempel NRK nett TV, TV2 Sumo, Viaplay eller HBO Nordic når du er i utlandet.

Hastighet

Hastigheten på serverne er en viktig faktor når du skal velge en VPN-tjeneste. Trege og ustabile servere kan drepe hele opplevelse, særlig hvis du streamer en tV-serie, film eller for eksempel en sportsbegivenhet.

Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg for hastighet med ZoogVPN, da deres servere er både raske og stabile

Brukervennlighet

Det tar bare et par minutter fra du laster ned ZoogVPN til du kan begynne å streame. Både registrering, nedlasting, installering og tilkobling er svært enkelt med ZoogVPN. Det er også enkelt å velge hvilken server du vil koble deg til i det landet du selv ønsker.

Pris

Hva VPN-tjenesten koster deg i måneden er også en viktig faktor når du skal velge en VPN-tjeneste. ZoogVPN er blant de aller billigste på markedet. De har også en gratistjeneste, men den er begrenset til 3 servere og én enhet med databegrensninger på 10 GB. Vi anbefaler heller at du velger en betalt VPN-tjeneste fra ZoogVPN, for å unngå begrensninger. Tjenesten er dessuten så billig at hvis du binder deg for 2 år, slipper du unna med under 20 kroner i måneden, og det er en sum du har råd til.

FAQ

ZoogVPN har 1000 servere i 26 forskjellige land.

Ja, det er svært enkelt å bruke ZoogVPN. Det tar bare noen få minutter fra du laster ned tjenesten til du er i gang med streamingen.

ZoogVPN koster $1,87 i måneden hvis du binder deg for 2 år.

Sikkerheten på ZoogVPN er helt topp, da de bruker AES 256-bit kryptering. Den samme krypteringen som den amerikanske hæren bruker.

Ja, du kan bruke ZoogVPN til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i mange land.

"Du skal lete lenge etter å finne en like billig og god VPN-tjeneste som ZoogVPN"
82
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.