Slik finansierer vi nettsiden

VPNtopp er en uavhengig nettside som tester og omtaler tilgjengelige VPN-tjenester på markedet. Vi legger vår ære i å være ærlige, så vi skriver aldri at en VPN-tjeneste er god hvis vi mener den ikke er det. Hos oss finner du kun objektive og seriøse omtaler som du kan stole på.

Men det koster å holde en nettside som denne ved like. For å kunne drifte VPNtopp, mottar vi provisjon fra noen av leverandørene vi omtaler på siden. Det som skjer er at hvis du klikker deg videre til en VPN-tjeneste vi omtaler via linker på våre nettsider og kjøper et abonnement, så mottar vi en liten sum i provisjon – ofte også omtalt som affiliate marketing.

Markedsføring av VPN-tjenester

Ønsker du å markedsføre VPN-tjenesten din her på VPNtopp, så er det bare å kontakte oss via kontaktskjema. Vi vil da teste VPN-tjenesten og omtale den hvis vi mener den er god nok. Det går ikke an å kjøpe seg til en omtale hos oss. Vi endrer heller ikke eksisterende innhold mot betaling.

Slik jobber vi med nettsiden

Vårt fokus er på en måte todelt. På den ene siden tester vi VPN-tjenester og skriver objektive omtaler. Vi skriver også om alt annet som har med VPN å gjøre, og som kan være interessant for våre lesere.

Men vi jobber også aktivt med SEO, eller søkemotoroptimalisering, slik at nettsiden vår blir synlig for flest mulig. Er du på jakt etter en god VPN-tjeneste, skal du alltid finne relevant innhold på våre nettsider.

Er det noe du lurer på om nettsiden vår, er det bare hyggelig om du tar kontakt med oss.

VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.