Anmeldelse av Trust.Zone

" Trust.Zone er en sikker og stabil VPN-tjeneste som også tilbyr en gratis versjon. "
80

Fordeler og ulemper

  • Kan brukes til Netflix
  • Loggfører ikke data
  • Godt utvalg av servere

Egenskaper

Pris
$8,88
Tilbud
74 %
Kundservice
Ikke døgnåpen
Pengene tilbake garanti
10 dager
Fungerer på
Annonsering

Trust.Zone er en populær VPN-tjeneste lokalisert på Seychellene. Trust.Zone dukket opp på markedet i 2014 og det er selskapet Trusted Solutions LLC som eier og drifter tjenesten som tilbyr protokollene OpenVPN og L2TP til stadig flere brukere rundt om i verden, inkludert mange nordmenn.

Du kan med fordel bruke Trust.Zone både til å skjule IP-adressen din for tredjeparter og til å oppheve geoblokkeringer, slik at du kan streame innhold fra aktører som Netflix, HBO, Amazon, Hulu og BBc iPlayer på tvers av landegrenser. Du kan også bruke Trust.Zone til å se norsk innhold i utlandet, ettersom de også har servere i Norge.

Sikkerhet

Sikkerheten står i fokus hos Trust.Zone, som bruker den beste krypteringen som er å oppdrive med dagens teknologi – AES 256-bit kryptering, som er den samme som den amerikanske hæren også bruker.

Trust.Zone loggfører ingen data, som er en av fordelene ved å være lokalisert på Seychellene langt fra pålagte lagringsregler i EU og USA. Du kan være helt anonym på nettet, uansett hva du foretar deg.

Servere

Trust.Zone tilbyr 186 servere i 40 land, inkludert USA, Tyskland, Storbritannia, Australia og lille Norge. De har også servere i Asia, Afrika og Sør-Amerika.

Serverne Trust.Zone tilbyr er kjent for sin høye kvalitet, raske hastighet og stabile tilkoblinger. Kvaliteten på servere i VPN-tjenester har mye å si for brukeropplevelsen din, enten du streamer serier, filmer, fotballkamper, eller om du for eksempel gamer online.

Hastighet

Når det kommer tilhastighet står ikke serverne til Trust.Zone tilbake for noen. De er både raske og stabile. Med et såpass begrenset antall servere er det enklere å holde kvaliteten på topp enn det er for flere av konkurrentene deres med mange tusen servere i tilbudet sitt.

Vær imidlertid oppmerksom på at all bruk av VPN generelt har litt redusert hastighet, ettersom all datatrafikk går via en ekstern server. Trust.Zone har imidlertid klart å minimere dette hastighetstapet, slik at du knapt nok merker noen forskjell.

Pris

Trust.Zone tilbyr en gratis prøveperiode på 3 dager. Det holder faktisk til å lære deg tjenesten å kjenne. De har også en 10 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med tjenesten de leverer.

Du kan velge mellom ulike abonnement hos Trust.Zone, og det blir billigere jo lengre periode du binder deg for. Binder du deg for 24 måneder, koster det deg $8,88 i måneden, så Trust.Zone er ikke blant de billigste VPN-tjenestene der ute. Du får imidlertid god kvalitet i retur, og det skal man ikke kimse av.

Brukervennlighet

VPN skal være enkelt, og det er det hos Trust.Zone. Du fikser alt fra nedlastning, til installering og registrering på få minutter. Resten er også veldig intuitivt med oversiktlige menyer og få klikk.

Skulle du være uheldig å miste forbindelsen til en server, sørger Kill Switch-funksjonen for at IP-adressen din fortsatt holdes skjult for tredjeparter.

FAQ

Trust.Zone har 186 servere i 40 forskjellige land i alle verdensdeler.

Ja, det er svært enkelt å bruke Trust.Zone både på PC, nettbrett og mobil. Du er oppe og går for fullt etter noen få minutter.

Trust.Zone $8,88 i måneden hvis du binder deg for 24 måneder.

Sikkerheten på Trust.Zone er helt i toppsjiktet, da de bruker AES 256-bit kryptering, som også blant andre den amerikanske hæren bruker.

Ja, du kan bruke Trust.Zone til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i 46 land..

" Trust.Zone er en sikker og stabil VPN-tjeneste som også tilbyr en gratis versjon. "
80
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.