Anmeldelse av TigerVPN

"Mange høyhastighetsservere gjør TigerVPN til et godt alternativ både når det gjelder anonymitet og for å unngå geoblokkeringer"
81

Fordeler og ulemper

  • Veletablert VPN-tjeneste
  • Raske og stabile servere
  • Fleksible abonnement

Egenskaper

Pris
$2,75
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
7 dager
Fungerer på
Annonsering

VPN-tjenesten TigerVPN er lokalisert i Slovakia. Dette er en erfaren gjeng som har holdt på siden 2011, og det er tydelig at de vet hva de driver med. TigerVPN er en svært brukervennlig tjeneste med raske servere og stabil tilkobling.

TigerVPN fungerer like godt til å skjule IP-adressen din, som til å fjerne geoblokkeringer og streame innhold fra populære streamingtjenester som for eksempel BBC iPlayer, Netflix, Hulu og HBO på tvers av landegrenser.

Sikkerhet

Som de aller fleste andre gode VPN-tjenester bruker også TigerVPN en sikker AES 256-bit kryptering, slik at ingen får vite hva du driver med på nettet. Det er den samme grad av kryptering som den amerikanske hæren bruker. Du kan trygt bruke TigerVPN for å beskytte personvernet ditt mot hackere.

Servere

TigerVPN tilbyr 300 servere i 42 land verden over, inkludert Norge, USA og Storbritannia for å nevne noen. Serverne er raske og bærer ingen preg av overbelastning, slik at du kan stole på at du får sett innhold med høy kvalitet.

Ettersom TigerVPN har servere også i Norge, kan du bruke VPN-tjenesten til å streame norsk innhold fra for eksempel NRK nett TV, TV2Sumo eller Viaplay når du er i utlandet.

Hastighet

Noen av de største VPN-leverandørene på markedet har tusenvis av servere med massevis av brukere. Du kan dermed oppleve at overbelastning kan føre til redusert hastighet. Det vil du ikke oppleve hos TigerVPN.

Vær imidlertid oppmerksom på at all bruk av VPN reduserer hastigheten, ettersom all datatrafikken rutes gjennom en ekstern server. Vi opplever hastigheten på TigerVPN som god.

Pris

Hos TigerVPN kan du velge mellom 3 ulike abonnement: 1 måned, 3 måneder, og 3 år. Velger du å binde deg for 3 år, får du hele 72 % i rabatt og betaler bare $2,75 per måned. Det gjør TigerVPN til en av de rimeligste VPN-tjenesten på markedet.

Brukervennlighet

TigerVPN er ekstremt gode på brukervennlighet, så tjenesten er veldig enkel å bruke. Det er like enkelt å laste ned tjenesten, som det er å registrere seg, koble seg til en server og sette i gang. Lurer du på noe, står kundeservice klare til å hjelpe deg døgnet rundt hele året.

FAQ

TigerVPN har 300 servere i 42 land.

Ja, det er svært enkelt å bruke TigerVPN. det tar bare noen få minutter fra du laster ned tjenesten til du kan streame favorittserien din.

SlickVPN koster bare $2,75 i måneden hvis du binder deg for 3 år.

Sikkerheten på TigerVPN er helt i toppsjiktet, da de bruker AES 256-bit kryptering. Den samme krypteringen som den amerikanske hæren bruker.

Ja, du kan bruke TigerVPN til å streame innhold fra Netflix i mange land, inkludert USA hvor utvalget er fem ganger større enn her hjemme.

"Mange høyhastighetsservere gjør TigerVPN til et godt alternativ både når det gjelder anonymitet og for å unngå geoblokkeringer"
81
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.