Anmeldelse av SlickVPN

"SlickVPN is a good choice whether you just want to hide your IP address or stream content across national borders"
98

Fordeler og ulemper

  • Høy hastighet på servere
  • Fleksible abonnementer og gode rabatter
  • 30 dagers pengene tilbake garanti

Egenskaper

Pris
$4
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
30 dager
Fungerer på
Annonsering

Den amerikanske VPN-tjenesten SlickVPN har siden oppstarten i 2014 jobbet seg opp til å bli en betydelig leverandør i markedet. SlickVPN har mange raske servere spredt rundt i mange forskjellige land rundt om i verden.

Denne VPN-tjenesten fungerer like godt, enten du bare vil skjule IP-adressen din eller streame innhold på tvers av landegrenser ved å omgå geoblokkeringer. Med SlickVPN kan du streame innhold over landegrenser fra populære streamingtjenester som Netflix, HBO, Hulu, BBC iPlayer og mange flere.

Sikkerhet

SlickVPN bruker samme kryptering som den amerikanske hæren, en AES 256-bit kryptering. Det er derfor ikke noe å utsette på sikkerheten til tjenesten. Du kan bruke SlickVPN til å skjule IP-adressen din og dermed surfe helt anonymt på internett.

Servere

SlickVPN tilbyr 150 servere i over 40 land. Dette høres kanskje ikke sås mye ut sammenlignet med flere av konkurrentene, men serverne har til gjengjeld høy hastighet og meget god kvalitet. En annen fordel er at serverne til SlickVPN ikke har så mange brukere som noen av konkurrentene, slik at de ikke risikerer å bli overbelastet.

Hastighet

Skal du bruke VPN til å streame serier, filmer eller fotballkamper for den saks skyld, er hastigheten på tjenesten ekstra viktig. Ingenting er mer irriterende enn lagging i den sammenhengen.
All bruk av VPN reduserer hastigheten, ettersom datatrafikken går via en ekstern ruter. Men SlickVPN har raske servere, slik at du knapt merker noen forskjell på hastigheten.

Pris

Prisene er ganske like på de beste VPN-tjenestene. SlickVPN har tre ulike abonnement: 1 måned, 6 måneder og 12 måneder. Velger du å binde deg for 12 måneder får du 60 % rabatt og betaler bare $4 i måneden.

SlickVPN tilbyr også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer at du får pengene i retur hvis du ikke er fornøyd med tjenesten de leverer.

Brukervennlighet

En VPN-tjeneste skal etter vår mening være svært enkel å bruke, og det er virkelig SlickVPN. Leverandøren har bra nettsider, hvor du raskt finner det du leter etter, og det tar bare noen få minutter fra du registrerer deg til du bare kan streame i vei.

Her finner du oversiktlige menyer og det er veldig enkelt å koble seg til en server i det landet du foretrekker.

FAQ

SlickVPN har 150 servere i over 40 land.

Ja, det er svært enkelt å bruke SlickVPN. Det eneste du trenger å gjøre er å laste det ned fra nettet og velge hvilken server du vil koble deg til.

SlickVPN koster $4 i måneden hvis du binder deg for 12 måneder.

Sikkerheten på SlickVPN er så bra som du får den, da de bruker AES 256-bit kryptering. Den samme krypteringen som den amerikanske hæren bruker.

Ja, du kan bruke SlickVPN til å streame innhold fra Netflix i mange land, inkludert USA hvor utvalget er fem ganger større enn her hjemme.

"SlickVPN is a good choice whether you just want to hide your IP address or stream content across national borders"
98
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.