Anmeldelse av Seed4.me

"Seed4.Me er en VPN-tjeneste med høy kvalitet, som fungerer like bra til å skjule IP-adressen din og til å unngå geoblokkeringer"
80

Fordeler og ulemper

  • Lav pris, høy kvalitet
  • 4 ulike abonnement
  • Løpende pengene tilbake garanti

Egenskaper

Pris
$2.99
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
Løpende garanti
Fungerer på
Annonsering

Selv om VPN-tjenesten Seed4.Me kom på markedet allerede i 2012, er det først i de senere årene at tjenesten virkelig har skutt fart. I utgangspunktet ble denne tjenesten utviklet for mobiltelefoner, men den fungerer i dag like bra på alle tenkelige enheter.

Det finnes mange langt større VPN-leverandører, med Seed4.Me er en pålitelig og rask tjeneste som du kan bruke til alt du bruker VPN til, enten det er for å bedre sikkerheten din på nettet, surfe anonymt, eller oppheve geoblokkeringer for å kunne streame populært innhold på tvers av landegrenser.

Sikkerhet

Den ekstremt sikre AES 256-bit krypteringen er blitt som en standard å regne blant de beste VPN-tjenestene på markedet, så også for Seed4.Me. Denne tjenesten er lokalisert i Taiwan, slik at de unngår de strenge reglene i Europa og USA. Når du bruker Seed4.Me kan du være totalt anonym på nettet.

Servere

Seed4.Me tlbyr 150 servere i 30 ulike land. Selv om det er mange VPN-tjenester med langt flere servere enn Seed4.Me, er antall servere i forhold til brukere meget høyt hos Seed4.Me. Kvaliteten på serverne er i tillegg meget bra, og du får enkel tilgang til populære streamingtjenester som Netflix, HBO, Amazon, Hulu og BBC iPlayer. Seed4.Me har også servere i Norge, slik at du kan streame norsk innhold som for eksempel NRK nett TV, Viaplay og TV2Sumo uansett hvor du måtte befinne deg i verden.

Hastighet

Det er ingenting å utsette på hastigheten på denne VPN-tjenesten. Seed4.Me har raske servere. Hastighet er en viktig faktor når du for eksempel skal streame en film eller serie fra amerikansk Netflix i Norge. Ingenting er mer irriterende enn lagging da.

Selv om hastigheten er noe redusert i alle VPN-tjenester fordi datatrafikken omdirigeres via en ekstern server, merker du lite til dette når du bruker Seed4.Me. Alt i alt en rask og stabil VPN-tjeneste.

Pris

Hos Seed4.Me kan du velge mellom fire forskejllige abonnementer: 1 måned, 6 måneder, 12 måneder og 3 år. Binder du deg for 3 år, blir månedsprisen $2,99, ettersom du får 40 % rabatt. Når det er sagt ligger prisen på 1 måned også ganske lavt hos Seed4.Me sammenlignet med mange andre VPN-tjenester.

Det som skiller Seed4.Me fra mange av konkurrentene, er at de ikke har noen tidsbegrensning på sin pengene tilbake garanti. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake når som helst.
Brukervennlighet

Dersom du ønsker å se en serie i utlandet ved hjelp av en VPN tjeneste, så ønsker du neppe å gå gjennom noen lang registreringsprosess, oppsett av innstillinger, eller andre lignende prosesser. De fleste vil nok helst bare komme seg så raskt i gang som overhodet mulig.

Seed4.Me gjør det enkelt i hvert eneste steg fra du finner deres nettside og registrerer deg, helt til du er tilkoblet og i gang med å fjerne geoblokkeringer eller sikre dine aktiviteter på nett. Dersom du benytter deg av Seed4.Me, så vil det kun ta få minutter fra du registrerer deg på siden til du får tilgang på innhold.
--
Det skal etter vår mening være enkelt å bruke en VPN-tjeneste, og det er enkelt å bruke Seed4.Me, som har enkle prosesser i hvert steg fra nedlastning, til registrering og bruk av selve tjenesten. Det hele er gjort på noen få minutter.

FAQ

Seed4.Me har 150 servere i 30 land.

Ja, det er svært enkelt å bruke Seed4.Me. Det tar bare noen få minutter fra du laster ned tjenesten til du er i gang.

Seed4.Me koster $2,99 i måneden hvis du binder deg for 3 år.

Sikkerheten på Seed4.Me er helt upåklagelig, da de bruker AES 256-bit kryptering. Den samme krypteringen som den amerikanske hæren bruker.

Ja, du kan bruke Seed4.Me til å streame innhold fra Netflix i mange land, inkludert USA hvor utvalget er fem ganger større enn her hjemme.Du kan også streame norsk innhold når du er i utlandet.

"Seed4.Me er en VPN-tjeneste med høy kvalitet, som fungerer like bra til å skjule IP-adressen din og til å unngå geoblokkeringer"
80
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.