Anmeldelse av ProtonVPN

" VPN-tjenesten ProtonVPN, som er basert i Sveits, er alt i alt en god og sikker tjeneste. "
80

Fordeler og ulemper

  • Ingen loggføring av data
  • Servere i 50 land
  • AES 256-bit kryptering

Egenskaper

Pris
€4 i mnd
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
30 dager
Fungerer på
Annonsering

Det blir stadig flere VPN-tjenester på markedet. Forskjellene er ikke så store, da så og si alle fungerer på samme måte. Derfor blir faktorer som pris, antall servere, og ikke minst i hvilke land serverne står plassert som blir avgjørende for valget.

ProtonVPN er alt i alt en god VPN-tjeneste som du kan bruke både til å skjule IP-adressen din for andre, pluss til å oppheve geoblokkeringer på tvers avlandegrenser for å kunne streame akkurat det innholdet du vil, uansett hvilket land du befinner deg i.

Sikkerhet

Noe av det viktigste med en VPN-tjeneste er sikkerhetsaspektet. Hos ProtonVPN tar de sikkerhet på alvor, så her kan du være trygg på at du kan være helt anonym når du surfer på nettet.
ProtonVPN bruker den samme krypteringen som blant annet det amerikanske forsvaret, nemlig AES 256-bit kryptering.

Hastighet

Hastigheten på serverne til ProtonVPN er det ingenting å utsette på. ProtonVPN tilbyr rundt 850 servere i 50 forskjellige land. Selv om de største tilbyderne av VPN, som for eksempel ExpressVPN og NordVPN har tusenvis av servere, så er 850 servere et respektabelt antall. Når de i tillegg står plassert i 50 forskjellige land, bør det holde for de aller fleste.
Generelt sett er hastigheten på alle VPN-tjenester en smule tregere ettersom all datatrafikken rutes via en ekstern server, men på ProtonVPN sine servere merker du knapt nok forskjellen på hastighet.

Pris

ProtonVPN koster deg $4 i måneden hvis du velger å binde deg for en gitt periode. Det er det absolutt verdt. De tilbyr også en gratis VPN-tjeneste, men dette er ikke noe vi anbefaler at du velger, da kvaliteten er langt bedre på de betalte VPN-tjenestene. Gratistjenesten har i tillegg begrensninger når det kommer til databruk.

ProtonVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake garanti som garanterer deg pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med tjenesten den første måneden du bruker den.

Brukervennlighet

Det er svært enkelt å bruke PrtotonVPN på både PC, nettbrett og mobil. Her er det gode menyer og intuitiv navigasjon, så selv om du aldri har brukt en VPN-tjeneste før vil du raskt skjønne hva du skal gjøre, enten det er for å skjule IP-adressen din for andre eller bruke tjenesten til å oppheve geoblokkeringer for å streame innhold på tvers av landegrenser.

Mange nordmenn bruker nettopp VPN til å se amerikansk Netflix, som har fem ganger mer innhold enn Netflix i Norge. Dette innholdet er imidlertid geoblokkert utenfor USAs grenser, så du trenger en amerikansk IP-adresse for å streame det. Det ordner du enkelt med ProtonVPN.

FAQ

PrivateVPN har over 840 servere i 50 forskjellige land.

Ja, det er enkelt å bruke ProtonVPN både på PC, nettbrett og mobil.

ProtonVPN koster $4 i måneden hvis du binder deg for en gitt periode.

Sikkerheten på ProtonVPN er helt i toppsjiktet, da de bruker AES 256-bit kryptering, som også blant andre det amerikanske forsvaret bruker.

Ja, du kan bruke ProtonVPN til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i 50 forskjellige land.

" VPN-tjenesten ProtonVPN, som er basert i Sveits, er alt i alt en god og sikker tjeneste. "
80
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.