Anmeldelse av PrivateVPN

"PrivateVPN er en ny utfordrer i VPN-markedet, og den Sverige-baserte tjenesten fungerer godt."
76

Fordeler og ulemper

  • Baserte i Sverige
  • Servere i 60 land
  • God hastighet

Egenskaper

Pris
$3,82
Tilbud
65 %
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
30 dager
Fungerer på
Annonsering

PrivateVPN er en nokså ny VPN-tjeneste med base i Sverige som tross sin unge alder har vokst stort den siste tiden. Ettersom tjenesten er basert i Sverige, få du også kundeservice på svensk.
På relativt kort tid har PrivateVPN skaffet seg over 100 servere i 60 land, noe som er ganske imponerende. Vi er helt sikre på at antall servere kommer til å stige i tiden fremover, da VPN-tjenesten blir oppdaget av stadig flere brukere.

Sikkerhet

PrivateVPN står ikke tilbake for noen av konkurrentene når det kommer til sikkerhet, da de bruker AES 256-bit kryptering som nærmest har blitt en bransjestandard. Det er den samme krypteringen som brukes i det amerikanske forsvaret, så sikrere blir det ikke.

Du kan derfor være helt trygg på at personvernet ditt er godt beskyttet når du bruker PrivateVPN. Ip-adressen din blir skjult og byttet ut med IP-adressen til serveren du er tilkoblet i nettverket, slik at du blir så og si umulig å spore for tredjeparter.

Servere

Som nevnt har PrivateVPN over 100 servere i 60 forskjellige land. Selv om ikke dette er i nærheten av antall servere mange av konkurrentene deres tilbyr, er det likevel et antall som holder i massevis for folk flest.

Det som er viktigere er at PrivateVPN har servere i 60 forskjellige land, så har kan du streame kvalitetsinnhold fra populære streamingtjenester som for eksempel Netflix, Hulu, HBO, Amazone og BBC iPlayer på tvers av landegrenser. PrivateVPN har også servere i Norge, så du kan bruke VPN-tjenesten til å streame norsk innhold i utlandet.

Hastighet

Selv om hastigheten på alle VPN-tjenester er en smule tregere på grunn av at all datatrafikken blir omdirigert via en ekstern server, merkes ikke dette merkbart på PrivateVPN.

Hastigheten kan likevel variere fra server til server, noe som også gjelder alle andre VPN-tjenester på markedet. Men når det er sagt, kan vi konkludere med at hastigheten hos PrivateVPN er god.

Pris

Den svenske VPN-tjenesten PrivateVPN ligger i det nedre sjiktet når det kommer til pris. Denne VPN-tjenesten er billig sammenlignet med mange andre, avhengig av hvilket abonnement du velger. PrivateVPN tilbyr også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg alle pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd den første måneden du bruker tjenesten.

Brukervennlighet

Brukervennligheten på PrivateVPN er god, men vi har sett bedre også på dette punktet. Uansett er VPN-tjenesten enkel og intuitiv å bruke. Det er lett å installere tjenesten når du har lastet den ned og alle menyer er lett forståelige.

FAQ

PrivateVPN har over 100 servere i 60 forskjellige land.

Ja, det er enkelt å bruke PrivateVPN både på PC, nettbrett og mobil.

PrivateVPN koster $3,82 i måneden hvis du binder deg for en lengre periode.

Sikkerheten på PrivateVPN er helt i toppsjiktet, da de bruker AES 256-bit kryptering, som også blant andre det amerikanske forsvaret bruker.

Ja, du kan bruke PrivateVPN til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i 60 forskjellige land.

"PrivateVPN er en ny utfordrer i VPN-markedet, og den Sverige-baserte tjenesten fungerer godt."
76
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.