Anmeldelse av OVPN

" OVPN er en god VPN-tjeneste som du trygt kan bruke til båe å fjerne geoblokkeringer og surfe anonymt på nettet. "
80

Fordeler og ulemper

  • Meget brukervennlig
  • Kill Switch
  • Egne DNS-servere

Egenskaper

Pris
$7
Kundservice
Live chat og e-post
Pengene tilbake garanti
10 dager
Fungerer på
Annonsering

Den svenske VPN-tjenesten OVPN har hatt en jevn pågang med brukere siden de kom på markedet tilbake i 2014. Stadig flere ser nytten i å skjule IP-adressen sin når de surfer på nettet for å redusere risikoen for å bli utsatt for hacking.

Mange bruker også OVPN til å oppheve geoblokkeringer, slik at de kan se amerikansk Netflix, som har langt større utvalg av serier og filmer enn her hjemme, og andre populære streamingtjenester som for eksempel Hulu, Amazon, HBO og britiske BBC iPlayer. Du kan også bruke OVPN til å streame norsk innhold i utlandet.

Sikkerhet

Sikkerheten når du bruker internett blir viktigere og viktigere så lenge hackerne bare blir bedre og bedre. Når du bruker OVPN krypteres all informasjon om deg og det du foretar deg på nettet. IP-adressen din blir skjult og byttet ut med IP-adressen til serveren du er tilkoblet, noe som gjør det så og si umulig for tredjeparter å spore deg.

OVPN krypterer også alt du foretar deg i apper og programmer, enten du bruker PC, Mac, nettbrett eller mobil.

Servere

OVPN har mange servere i 17 forskjellige land. Det høres kanskje ikke så mye ut, men serverne er til gjengjeld plassert i land som regnes som de mest populære når det kommer til streamingtjenester. Vi tenker da på land som for eksempel USA, Storbritannia, Australia og Canada. OVPN har også servere i Norge, slik at du kan se norsk innhold fra utlandet.

Serverne til OVPN er kjent for å være både raske og stabile, så du slipper å oppleve irriterende lagging mens du streamer eller gamer online.

Hastighet

Sekunder er som kjent ekstra lange på internett, særlig ved nedlastning. Hastigheten på VPN-tjenesten er derfor en viktig faktor. OVPN tilbyr god hastighet og ikke minst stabile servere, som lar deg se innhold med HD-kvalitet uten lagging.

Pris

La oss si det med en gang. OVPN er ikke blant de billigste aktørene på markedet. Men du får til gjengjeld høy kvalitet på produktet du betaler for. Du sparer imidlertid 55 % av abonnementsavgiften hvis du binder deg for for en lengre periode.

OVPN koster $7 i måneden. den svenske VPN-tjenesten tilbyr også en 10 dagers pengene tilbake garanti, dersom du ikke skulle være fornøyd med tjenesten.

Brukervennlighet

Det er veldig enkelt å bruke OVPN, og det tar bare få sekunder fra du har lastet ned tjenesten fra nettet og valgt serveren du vil koble deg til, før du er i gang med streamingen eller gamingen.

Skulle du få problemer underveis, sitter kundeservice klare til å hjelpe deg via live chat og e-post.

FAQ

OVPN har et godt utvalg servere i 17 forskjellige land.

Ja, det er svært enkelt å bruke OVPN. Det tar bare noen få sekunder fra du laster ned tjenesten til du er i gang med streamingen.

OVPN koster $7 i måneden hvis du binder deg for en periode.

Sikkerheten på OVPN er god, slik at du kan surfe helt anonymt uten at noen andre kan spore deg.

Ja, du kan bruke OVPN til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i 17 land..

" OVPN er en god VPN-tjeneste som du trygt kan bruke til båe å fjerne geoblokkeringer og surfe anonymt på nettet. "
80
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.