Anmeldelse av MacSentry

"MacSentry er en komplett VPN-tjeneste som også inneholder mange nyttige tilleggsverktøy"
80

Fordeler og ulemper

  • Nyttige tilleggsverktøy
  • Fokuserer på anonymitet
  • Network Lock

Egenskaper

Pris
$3,58
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
7 dager
Fungerer på
Annonsering

MacSentry er en forholdsvis fersk VPN-tjeneste som dukket opp i 2016, og det til stor glede for mange Mac-brukere. Før MacSentry var det mange som opplevde at svært få av VPN-tjenestene på markedet fungerte prikkfritt på Mac.

De tettet dermed et hull i markedet med MacSentry. Den populære VPN-tjenesten er lokalisert i Belize. Dette for å slippe unna lover og regler i Europa og USA, som tvinger VPN-tjenester til å lagre data om brukerne. Du kan bruke MacSentry i 28 land og streame populært innhold fra for eksempel Netflix, Hulu, HBO og BBC iPlayer. Du kan også se norsk innhold i utlandet.

Sikkerhet

MacSentry tar sikkerheten til brukerne av VPN-tjenesten på alvor. Derfor bruker de AES 256-bit kryptering, som er den samme krypteringsgraden som den amerikanske hæren bruker. I tillegg leverer VPN-tjenester flere protokoller som for eksempel OpenVPN, iPsec og IKEv2.

Servere

Selv om MacSentry bare tilbyr 30 servere i 28 land, er de tilstede i viktige markeder som USA, Canada Australia og Storbritannia. De har også en server i Norge. Serverne til MacSentry kompenserer for lav kvantitet med høy kvalitet. De er heller ikke så overbelastede som mange av serverne til de største VPN-leverandørene. Derfor er du garantert en stabil og rask tjeneste. Skulle du være uheldig å oppleve et brudd i tjenesten, sørger Network Lock for at du forblir anonym.

Hastighet

Hastigheten på tjenesten er viktig hvis du først og fremst skal bruke VPN til å streame serier eller filmer. All bruk av VPN-tjenester vil redusere hastigheten i en viss grad, ettersom all datatrafikken går via en ekstern server. Men du vil ikke merke en merkbar forskjell når du bruker MacSentry. Dette på grunn av den høye kvaliteten på serverne og med tanke på at Mac-brukere tross alt er i mindretall.

Pris

Som mange andre VPN-leverandører tilbyr MacSentry tre ulike alternativer: 1 måned, 6 måneder og 12 måneder. Binder du deg for et helt år, får du opptil 64 % rabatt og slipper unna med $3,58 i måneden. Det har du råd til, og du burde ikke engang tenke på å vurdere en gratis VPN-tjeneste. De er både tregere og mindre stabile. Bruker du Mac, er MacSentry verdt hver eneste krone.

Brukervennlighet

Mac-brukere er kanskje enda mer kresne enn PC-brukere når det kommer til brukervennlighet, og dette vet naturligvis folkene bak MacSentry. VPN-tjenesten er svært brukervennlig. Den har også nyttige tilleggsverktøy som blant annet rydder opp på harddisken din for å øke hastigheten på tjenesten og sjekker batterikapasiteten på enheten.

FAQ

MacSentry har 30 servere i 28 land.

Ja, det er svært enkelt å bruke MacSentry. Det tar bare noen få minutter fra du laster ned tjenesten til du er i gang.

SlickVPN koster $3,58 i måneden hvis du binder deg for 12 måneder.

Sikkerheten på MacSentry er helt i toppsjiktet, da de bruker AES 256-bit kryptering. Den samme krypteringen som den amerikanske hæren bruker.

Ja, du kan bruke MacSentry til å streame innhold fra Netflix i mange land, inkludert USA hvor utvalget er fem ganger større enn her hjemme.

"MacSentry er en komplett VPN-tjeneste som også inneholder mange nyttige tilleggsverktøy"
80
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.