Anmeldelse av CyberGhost

"CyberGhost er en av de aller beste VPN-tjenestene der ute, og det til en rimelig pris."
79

Fordeler og ulemper

  • Kan brukes på 7 enheter samtidig
  • Loggfører ikke databruk
  • Over 6500 servere i 89 land

Egenskaper

Pris
$2,5
Tilbud
80 %
Kundservice
24/7 og god FAQ
Pengene tilbake garanti
45 dager
Fungerer på
Annonsering

CyberGhost er med sine 6500 servere i 89 land utvilsomt en av de aller største VPN-tjenestene på markedet. De er også en av de eldste og flere enn 30 millioner mennesker over hele verden har en eller annen gang brukt VPN-tjenesten til CyberGhost. Det sier litt om kvaliteten.

Siden 2018 har CyberGhost opplevd en helt utrolig vekst. Samme år som de tredoblet antall servere på verdensbasis.

CyberGhost fungerer like godt til å skjule IP-adressen din og opptre sikrere på nettet, som til å streame for eksempel amerikansk Netflix, Hulu, Amazone, HBO, BBC iPlayer for å nevne noen hjemme fra godstolen. Disse streamingtjenestene er i likhet med NRK nett TV, TV2Sumo og VIaplay her hjemme geoblokkert, slik at du trenger en amerikansk IP-adresse for å kunne streame innholdet. For BBC iPlayer trenger du en britisk IP-adresse. Med CyberGhost er ikke dette noe problem. De har også mange servere i Norge, slik at du enkelt kan skaffe deg en norsk IP-adresse når du er i utlandet.

Hastighet

Hastighet er kanskje det aller viktigste når det gjelder VPN. Du skal ikke være nødt til å oppleve lagging eller ustabil tilkobling. Selv om CyberGhost har 6500 servere i 89 land, er det likevel topp kvalitet og god hastighet på serverne.

Når det gjelder hastighet er CyberGhost helt der oppe i toppen sammen med andre populære VPN-tjenester som ExpressVPN og NordVPN. Det går også raskt å koble deg til en av de mange serverne i det verdensomspennende nettverket til CyberGhost, som også er kjent for å ha svært stabile servere.

Sikkerhet

Den samme krypteringsgraden som det amerikasnkse forsvaret bruker, AES 256-bit kryptering, har blitt som en bransjestandard å regne når det gjelder VPN-tjenester. CyberGhost er intet unntak og bruker selvfølgelig den beste og sikreste krypteringen som er å oppdrive med dagens teknologi.

Dermed kan du være helt sikker på at personvernet ditt og dataene dine er helt sikre, slik at du kan surfe helt anonymt på nettet uten at noen tredjeparter kan spore deg.

Servere

Som nevnt tilbyr CyberGhost over 6500 kvalitetsservere i 89 land. Det holder til å være best i klassen akkurat på dette punktet. Nå er det ikke nødvendigvis antall servere som sier noe om hvor god en VPN-tjeneste er, men med så mange servere reduseres risikoen for overbelastning betraktelig, slik at du kan være sikker på en stabil tilkobling.

Det faktum at serverne er spredd rundt i 89 forskjellige land rundt omkring i verden, betyr for deg at du kan streame innhold fra så og si hvilket som helst land. CyberGhost har selvfølgelig mange servere i de landene med de mest populære streamingtjenestene, som for eksempel USA, Canada, Australia og Storbritannia, i tillegg til mange servere i lille Norge.

Pris

Pris er også en faktor når du skal velge deg en VPN-tjeneste. Selv om det finnes flere helt gratis VPN-tjenester på markedet, vil vi anbefale at du velger en betalt VPN-tjeneste i stedet. Det har rett og slett med kvaliteten på tjenesten å gjøre. I tillegg har gratis VPN-tjenester som regel databegrensninger.

Prisen hos CyberGhost blir billigere hvis du binder deg for en gitt periode. Ønsker du bare én måneds abonnement, koster det rundt 120 kroner, men binder du for en lengre periode kan du få prisen helt ned i 25 kroner i måneden, og det er det absolutt verdt.

CyberGhost tilbyr også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg pengene tilbake hvis du ikke skulle være fornøyd med den leverte tjenesten.

Brukervennlighet

VPN-tjenesten til CyberGhost er svært brukervennlig og enkel å bruke. Her er det oversiktlige menyer og alt er egentlig intuitivt. Det er bare å laste ned tjenesten fra nettet, velge en server som du vil koble deg til, så er du oppe og går på et blunk.

Du kan godt være nybegynner på VPN, men likevel klare deg helt fint med CyberGhost.

FAQ

CyberGhost har over 6500 servere i 89 forskjellige land.

Ja, det er enkelt å bruke CyberGhost både på PC, nettbrett og mobil.

CyberGhost koster $2,5 i måneden hvis du binder deg for en lengre periode.

Sikkerheten på CyberGhost er helt i toppsjiktet, da de bruker AES 256-bit kryptering, som også blant andre det amerikanske forsvaret bruker.

Ja, du kan bruke CyberGhost til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i 89 forskjellige land.

"CyberGhost er en av de aller beste VPN-tjenestene der ute, og det til en rimelig pris."
79
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.