Anmeldelse av Bullguard

" Bullguard er kanskje mest kjent for sitt antivirusprogram, men VPN-tjenesten deres er også bra. "
80

Fordeler og ulemper

  • AES 256-bit kryptering
  • Ingen loggføring av data
  • God hastighet

Egenskaper

Pris
kr. 32,-
Tilbud
50 %
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
30 dager
Fungerer på
Annonsering

BullGuard, som trolig er mest kjent her hjemme for sitt antivirusprogram, tilbyr også en god VPN-tjeneste. BullGuard kan trygt brukes både til å skjule IP-adressen din for bedre beskyttelse når du surfer på nettet og til å oppheve geoblokkeringer for å kunne streame innhold på tvers av landegrenser.

Mange nordmenn bruker for eksempel VPN til å se amerikansk Netflix, som inneholder fem ganger så mye som Netflix i Norge. BullGuard VPN fungerer godt til dette formålet. Du kan også bruke BullGuard VPN til å se streamingtjenester som for eksempel NRK nett TV, TV2Sumo og Viaplay når du er i utlandet.

Sikkerhet

Det er kanskje unødvendig å si at BullGuard fokuserer på sikkerhet ettersom de i utgangspunktet er en antivirustjeneste. Fokuset på sikkerhet har de også tatt med over på BullGuard VPN, hvor de bruker AES 256-bit kryptering, som er den samme krypteringsgraden som den amerikanske hæren bruker. Sikrere blir det ikke.

BullGuard loggfører ikke dataene dine, og med tanke på at de også skjuler IP-adressen din er personvernet ditt godt beskyttet.

Servere

BullGuard VPN tilbyr servere i 16 forskjellige land, inkludert land de aller fleste vil streame innhold fra, som Storbritannia og USA. De har også servere i Norge, slik at du kan se norsk innhold når du er i utlandet. Selv om mange av konkurrentene til BullGuard VPN tilbyr et langt større antall servere, er serverne til BullGuard VPN kjent for å være både raske og stabile.

Hastighet

Ingenting er mer irriterende enn treg hastighet på nettet, uansett om du streamer en film, serie, fotballkamp, eller om du gamer online. Hastigheten på serverne er derfor viktig. BullGuard VPN har god hastighet på sine servere. Tilkoblingen er også stabil, slik at du slipper å irritere deg over midlertidige avbrudd.

Pris

BullGuard VPN er svært konkurransedyktige når det kommer til pris, men prisen du betaler hver måned avhenger av om du har antivirusprogrammet deres eller ikke. Har du det, får du 25 % rabatt på VPN-tjenesten. Dessuten blir det billigere per måned jo lenger du binder deg til tjenesten. Binder du deg for 3 år, betaler du kun 32 kroner per måned.

Brukervennlighet

Du finner ikke en VPN-tjeneste som er enklere å bruke enn BullGuard VPN. Grunnen til det er at den er strippet for alt annet, så bare det grunnleggende for VPN er tilbake. Her er det bare å velge en server å koble seg til med ett klikk, så er du i gang.

Med BullGuard VPN kan du enkelt skjule IP-adressen på både stasjonære og mobile enheter, og bytte den ut med IP-adressen til den VPN-serveren du er tilkoblet. Men hvis du ønsker avanserte tilleggsfunksjoner på VPN-tjenesten, bør du vurdere andre alternativer. BullGuard er en enkel og rimelig VPN-tjeneste som fungerer veldig godt til sitt bruk.

FAQ

BullGuard VPN har servere i 16 forskjellige land.

Ja, det er svært enkelt å bruke BullGuard både på PC, nettbrett og mobil. Dette er en av de aller enkleste VPN-tjeneste å bruke.

BullGuard VPN koster 32 kroner i måneden hvis du binder deg for 3 år.

Sikkerheten på BullGuard VPN er helt i toppsjiktet, da de bruker AES 256-bit kryptering, som også blant andre den amerikanske hæren bruker.

Ja, du kan bruke BullGuard VPN til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i 16 forskjellige land.

" Bullguard er kanskje mest kjent for sitt antivirusprogram, men VPN-tjenesten deres er også bra. "
80
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.