Den amerikanske VPN-tjenesten SlickVPN har siden oppstarten i 2014 jobbet seg opp til å bli en betydelig leverandør i markedet. SlickVPN har mange raske servere spredt rundt i mange forskjellige land rundt om i verden.

Denne VPN-tjenesten fungerer like godt, enten du bare vil skjule IP-adressen din eller streame innhold på tvers av landegrenser ved å omgå geoblokkeringer. Med SlickVPN kan du streame innhold over landegrenser fra populære streamingtjenester som Netflix, HBO, Hulu, BBC iPlayer og mange flere.

Sikkerhet

SlickVPN bruker samme kryptering som den amerikanske hæren, en AES 256-bit kryptering. Det er derfor ikke noe å utsette på sikkerheten til tjenesten. Du kan bruke SlickVPN til å skjule IP-adressen din og dermed surfe helt anonymt på internett.

Servere

SlickVPN tilbyr 150 servere i over 40 land. Dette høres kanskje ikke sås mye ut sammenlignet med flere av konkurrentene, men serverne har til gjengjeld høy hastighet og meget god kvalitet. En annen fordel er at serverne til SlickVPN ikke har så mange brukere som noen av konkurrentene, slik at de ikke risikerer å bli overbelastet.

Hastighet

Skal du bruke VPN til å streame serier, filmer eller fotballkamper for den saks skyld, er hastigheten på tjenesten ekstra viktig. Ingenting er mer irriterende enn lagging i den sammenhengen.
All bruk av VPN reduserer hastigheten, ettersom datatrafikken går via en ekstern ruter. Men SlickVPN har raske servere, slik at du knapt merker noen forskjell på hastigheten.

Pris

Prisene er ganske like på de beste VPN-tjenestene. SlickVPN har tre ulike abonnement: 1 måned, 6 måneder og 12 måneder. Velger du å binde deg for 12 måneder får du 60 % rabatt og betaler bare $4 i måneden.

SlickVPN tilbyr også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer at du får pengene i retur hvis du ikke er fornøyd med tjenesten de leverer.

Brukervennlighet

En VPN-tjeneste skal etter vår mening være svært enkel å bruke, og det er virkelig SlickVPN. Leverandøren har bra nettsider, hvor du raskt finner det du leter etter, og det tar bare noen få minutter fra du registrerer deg til du bare kan streame i vei.

Her finner du oversiktlige menyer og det er veldig enkelt å koble seg til en server i det landet du foretrekker.

VPN-tjenesten TigerVPN er lokalisert i Slovakia. Dette er en erfaren gjeng som har holdt på siden 2011, og det er tydelig at de vet hva de driver med. TigerVPN er en svært brukervennlig tjeneste med raske servere og stabil tilkobling.

TigerVPN fungerer like godt til å skjule IP-adressen din, som til å fjerne geoblokkeringer og streame innhold fra populære streamingtjenester som for eksempel BBC iPlayer, Netflix, Hulu og HBO på tvers av landegrenser.

Sikkerhet

Som de aller fleste andre gode VPN-tjenester bruker også TigerVPN en sikker AES 256-bit kryptering, slik at ingen får vite hva du driver med på nettet. Det er den samme grad av kryptering som den amerikanske hæren bruker. Du kan trygt bruke TigerVPN for å beskytte personvernet ditt mot hackere.

Servere

TigerVPN tilbyr 300 servere i 42 land verden over, inkludert Norge, USA og Storbritannia for å nevne noen. Serverne er raske og bærer ingen preg av overbelastning, slik at du kan stole på at du får sett innhold med høy kvalitet.

Ettersom TigerVPN har servere også i Norge, kan du bruke VPN-tjenesten til å streame norsk innhold fra for eksempel NRK nett TV, TV2Sumo eller Viaplay når du er i utlandet.

Hastighet

Noen av de største VPN-leverandørene på markedet har tusenvis av servere med massevis av brukere. Du kan dermed oppleve at overbelastning kan føre til redusert hastighet. Det vil du ikke oppleve hos TigerVPN.

Vær imidlertid oppmerksom på at all bruk av VPN reduserer hastigheten, ettersom all datatrafikken rutes gjennom en ekstern server. Vi opplever hastigheten på TigerVPN som god.

Pris

Hos TigerVPN kan du velge mellom 3 ulike abonnement: 1 måned, 3 måneder, og 3 år. Velger du å binde deg for 3 år, får du hele 72 % i rabatt og betaler bare $2,75 per måned. Det gjør TigerVPN til en av de rimeligste VPN-tjenesten på markedet.

Brukervennlighet

TigerVPN er ekstremt gode på brukervennlighet, så tjenesten er veldig enkel å bruke. Det er like enkelt å laste ned tjenesten, som det er å registrere seg, koble seg til en server og sette i gang. Lurer du på noe, står kundeservice klare til å hjelpe deg døgnet rundt hele året.

MacSentry er en forholdsvis fersk VPN-tjeneste som dukket opp i 2016, og det til stor glede for mange Mac-brukere. Før MacSentry var det mange som opplevde at svært få av VPN-tjenestene på markedet fungerte prikkfritt på Mac.

De tettet dermed et hull i markedet med MacSentry. Den populære VPN-tjenesten er lokalisert i Belize. Dette for å slippe unna lover og regler i Europa og USA, som tvinger VPN-tjenester til å lagre data om brukerne. Du kan bruke MacSentry i 28 land og streame populært innhold fra for eksempel Netflix, Hulu, HBO og BBC iPlayer. Du kan også se norsk innhold i utlandet.

Sikkerhet

MacSentry tar sikkerheten til brukerne av VPN-tjenesten på alvor. Derfor bruker de AES 256-bit kryptering, som er den samme krypteringsgraden som den amerikanske hæren bruker. I tillegg leverer VPN-tjenester flere protokoller som for eksempel OpenVPN, iPsec og IKEv2.

Servere

Selv om MacSentry bare tilbyr 30 servere i 28 land, er de tilstede i viktige markeder som USA, Canada Australia og Storbritannia. De har også en server i Norge. Serverne til MacSentry kompenserer for lav kvantitet med høy kvalitet. De er heller ikke så overbelastede som mange av serverne til de største VPN-leverandørene. Derfor er du garantert en stabil og rask tjeneste. Skulle du være uheldig å oppleve et brudd i tjenesten, sørger Network Lock for at du forblir anonym.

Hastighet

Hastigheten på tjenesten er viktig hvis du først og fremst skal bruke VPN til å streame serier eller filmer. All bruk av VPN-tjenester vil redusere hastigheten i en viss grad, ettersom all datatrafikken går via en ekstern server. Men du vil ikke merke en merkbar forskjell når du bruker MacSentry. Dette på grunn av den høye kvaliteten på serverne og med tanke på at Mac-brukere tross alt er i mindretall.

Pris

Som mange andre VPN-leverandører tilbyr MacSentry tre ulike alternativer: 1 måned, 6 måneder og 12 måneder. Binder du deg for et helt år, får du opptil 64 % rabatt og slipper unna med $3,58 i måneden. Det har du råd til, og du burde ikke engang tenke på å vurdere en gratis VPN-tjeneste. De er både tregere og mindre stabile. Bruker du Mac, er MacSentry verdt hver eneste krone.

Brukervennlighet

Mac-brukere er kanskje enda mer kresne enn PC-brukere når det kommer til brukervennlighet, og dette vet naturligvis folkene bak MacSentry. VPN-tjenesten er svært brukervennlig. Den har også nyttige tilleggsverktøy som blant annet rydder opp på harddisken din for å øke hastigheten på tjenesten og sjekker batterikapasiteten på enheten.

Selv om VPN-tjenesten Seed4.Me kom på markedet allerede i 2012, er det først i de senere årene at tjenesten virkelig har skutt fart. I utgangspunktet ble denne tjenesten utviklet for mobiltelefoner, men den fungerer i dag like bra på alle tenkelige enheter.

Det finnes mange langt større VPN-leverandører, med Seed4.Me er en pålitelig og rask tjeneste som du kan bruke til alt du bruker VPN til, enten det er for å bedre sikkerheten din på nettet, surfe anonymt, eller oppheve geoblokkeringer for å kunne streame populært innhold på tvers av landegrenser.

Sikkerhet

Den ekstremt sikre AES 256-bit krypteringen er blitt som en standard å regne blant de beste VPN-tjenestene på markedet, så også for Seed4.Me. Denne tjenesten er lokalisert i Taiwan, slik at de unngår de strenge reglene i Europa og USA. Når du bruker Seed4.Me kan du være totalt anonym på nettet.

Servere

Seed4.Me tlbyr 150 servere i 30 ulike land. Selv om det er mange VPN-tjenester med langt flere servere enn Seed4.Me, er antall servere i forhold til brukere meget høyt hos Seed4.Me. Kvaliteten på serverne er i tillegg meget bra, og du får enkel tilgang til populære streamingtjenester som Netflix, HBO, Amazon, Hulu og BBC iPlayer. Seed4.Me har også servere i Norge, slik at du kan streame norsk innhold som for eksempel NRK nett TV, Viaplay og TV2Sumo uansett hvor du måtte befinne deg i verden.

Hastighet

Det er ingenting å utsette på hastigheten på denne VPN-tjenesten. Seed4.Me har raske servere. Hastighet er en viktig faktor når du for eksempel skal streame en film eller serie fra amerikansk Netflix i Norge. Ingenting er mer irriterende enn lagging da.

Selv om hastigheten er noe redusert i alle VPN-tjenester fordi datatrafikken omdirigeres via en ekstern server, merker du lite til dette når du bruker Seed4.Me. Alt i alt en rask og stabil VPN-tjeneste.

Pris

Hos Seed4.Me kan du velge mellom fire forskejllige abonnementer: 1 måned, 6 måneder, 12 måneder og 3 år. Binder du deg for 3 år, blir månedsprisen $2,99, ettersom du får 40 % rabatt. Når det er sagt ligger prisen på 1 måned også ganske lavt hos Seed4.Me sammenlignet med mange andre VPN-tjenester.

Det som skiller Seed4.Me fra mange av konkurrentene, er at de ikke har noen tidsbegrensning på sin pengene tilbake garanti. Er du ikke fornøyd, får du pengene tilbake når som helst.
Brukervennlighet

Dersom du ønsker å se en serie i utlandet ved hjelp av en VPN tjeneste, så ønsker du neppe å gå gjennom noen lang registreringsprosess, oppsett av innstillinger, eller andre lignende prosesser. De fleste vil nok helst bare komme seg så raskt i gang som overhodet mulig.

Seed4.Me gjør det enkelt i hvert eneste steg fra du finner deres nettside og registrerer deg, helt til du er tilkoblet og i gang med å fjerne geoblokkeringer eller sikre dine aktiviteter på nett. Dersom du benytter deg av Seed4.Me, så vil det kun ta få minutter fra du registrerer deg på siden til du får tilgang på innhold.
--
Det skal etter vår mening være enkelt å bruke en VPN-tjeneste, og det er enkelt å bruke Seed4.Me, som har enkle prosesser i hvert steg fra nedlastning, til registrering og bruk av selve tjenesten. Det hele er gjort på noen få minutter.

ZoogVPN er en brukervennlig VPN-tjeneste som tilbyr full anonymitet og et godt utvalg av raske og stabile servere i mange land. Tjenesten er basert i Hellas, som ikke tvinger dem til å lagre data om brukerne. Du kan derfor være helt anonym på internett ved å bruke ZoogVPN.

Sikkerhet

VPN-tjenesten bruker AES 256-bit kryptering, som er den samme krypteringen som brukes av det amerikanske forsvaret. I tillegg får du med protokoller som OpenVPN, PPTP, L2TP med flere, slik at du kan velge selv.

Servere

ZoogVPN gir deg tilgang til over 1000 servere i 26 forskjellige land rundt om i verden. Selv om det finnes flere vpn-tjenester med langt flere servere i mange flere land, er ZoogVPN kjent for å ha servere av meget høy kvalitet. På nettsiden til ZoogVPN kan du til enhver tid se kapasiteten på de ulike serverne.

ZoogVPN har servere i de landene hvor det er mest populært å streame innhold fra, som for eksempel USA, Canada, Storbritannia og Australia. De har også servere i Norge, slik at du kan se norsk innhold som for eksempel NRK nett TV, TV2 Sumo, Viaplay eller HBO Nordic når du er i utlandet.

Hastighet

Hastigheten på serverne er en viktig faktor når du skal velge en VPN-tjeneste. Trege og ustabile servere kan drepe hele opplevelse, særlig hvis du streamer en tV-serie, film eller for eksempel en sportsbegivenhet.

Du trenger imidlertid ikke å bekymre deg for hastighet med ZoogVPN, da deres servere er både raske og stabile

Brukervennlighet

Det tar bare et par minutter fra du laster ned ZoogVPN til du kan begynne å streame. Både registrering, nedlasting, installering og tilkobling er svært enkelt med ZoogVPN. Det er også enkelt å velge hvilken server du vil koble deg til i det landet du selv ønsker.

Pris

Hva VPN-tjenesten koster deg i måneden er også en viktig faktor når du skal velge en VPN-tjeneste. ZoogVPN er blant de aller billigste på markedet. De har også en gratistjeneste, men den er begrenset til 3 servere og én enhet med databegrensninger på 10 GB. Vi anbefaler heller at du velger en betalt VPN-tjeneste fra ZoogVPN, for å unngå begrensninger. Tjenesten er dessuten så billig at hvis du binder deg for 2 år, slipper du unna med under 20 kroner i måneden, og det er en sum du har råd til.

Her snakker vi en av de mest populære VPN-tjenestene der ute, og det er mange grunner til det. Med HideMyAss har du full tilgang til innhold fra hele 190 forskjellige land, selvfølgelig inkludert land som USA; Canada, Australia, Storbritannia og Norge.

Det betyr at du kan streame innhold fra Netflix i mange land, den amerikanske versjonen har fem ganger så stort utvalg som her hjemme. Du kan selvfølgelig også streame HBO, Hulu, BBC iPlayer med mange flere. Vil du bruke VPN til å streame norsk innhold som for eksempel NRK nett TV, TV2Sumo eller Viaplay når du er i utlandet er HideMyAss et meget godt alternativ. Også hvis du vil bruke VPN først og fremst til å skjule IP-adressen for å surfe helt anonymt.

Sikkerhet

Ønsker du å beskytte personvernet ditt på nettet, er HideMyAss også en av de sikreste VPN-tjenestene med kryptering på lik linje med den amerikanske hæren, altså en AES 256-bit kryptering. HideMyAss garanterer i tillegg at de ikke loggfører databruken din, så her kan du være helt anonym på nettet.

Servere

Med et stort antall kvalitetsservere i hele 190 land er det få aktører på markedet som kan måle seg med HideMyAss når det kommer til utvalg av servere. Man skulle nesten tro at med servere i så mange land reduserte kvaliteten på tjenesten, men det er snarere tvert imot når det gjelder HideMyAss.

Serverne er av meget høy kvalitet, slik at du er sikret en rask, stabil og sikker tilkobling uansett hvor du måtte befinne deg i verden. En annen fordel med mange servere, er at du enkelt kan bytte server hvis du mot formodning skulle oppleve problemer.

Hastighet

Selv om hastigheten generelt er noe redusert når man bruker en VPN-tjeneste fordi all datatrafikken rutes via en ekstern server som et ekstra ledd, vil du neppe merke noen forskjell når du bruker HideMyAss.

Raske servere er gull verdt uansett hva du foretar deg på nettet, enten du streamer en film, serie eller for eksempel en fotballkamp. Hastigheten har også mye å si når du gamer online.

Pris

Som med alt annet her i verden, må du regne med å betale litt for kvalitet. HideMyAss er ikke blant de rimeligste VPN-tjenestene på markedet, men til gjengjeld er den en av de aller beste.
Du kan velge mellom tre ulike alternative abonnement hos HideMyAss: 1 måned, 6 måneder og 3 år. Binder du deg for 3 år, betaler du $4,99 i måneden etter å ha fått 58 % rabatt. Du kan prøve HideMyAss gratis i 7 dager. I tillegg tilbyr de en 30 dagers pengene tilbake garanti hvis du ikke skulle være fornøyd den første måneden.

Brukervennlighet

Like viktig som hastighet og stabilitet er brukervennligheten til VPN-tjenesten. HideMyAss er veldig enkel å bruke. Alt er intuitivt og du finner raskt frem til det du ønsker. Det er også enkelt å koble deg til en av de mange serverne rundt om i verden.

Kun få minutter etter at du laster ned tjenesten fra nettet, er du opp og går med en skjult IP-adresse.

Den svenske VPN-tjenesten OVPN har hatt en jevn pågang med brukere siden de kom på markedet tilbake i 2014. Stadig flere ser nytten i å skjule IP-adressen sin når de surfer på nettet for å redusere risikoen for å bli utsatt for hacking.

Mange bruker også OVPN til å oppheve geoblokkeringer, slik at de kan se amerikansk Netflix, som har langt større utvalg av serier og filmer enn her hjemme, og andre populære streamingtjenester som for eksempel Hulu, Amazon, HBO og britiske BBC iPlayer. Du kan også bruke OVPN til å streame norsk innhold i utlandet.

Sikkerhet

Sikkerheten når du bruker internett blir viktigere og viktigere så lenge hackerne bare blir bedre og bedre. Når du bruker OVPN krypteres all informasjon om deg og det du foretar deg på nettet. IP-adressen din blir skjult og byttet ut med IP-adressen til serveren du er tilkoblet, noe som gjør det så og si umulig for tredjeparter å spore deg.

OVPN krypterer også alt du foretar deg i apper og programmer, enten du bruker PC, Mac, nettbrett eller mobil.

Servere

OVPN har mange servere i 17 forskjellige land. Det høres kanskje ikke så mye ut, men serverne er til gjengjeld plassert i land som regnes som de mest populære når det kommer til streamingtjenester. Vi tenker da på land som for eksempel USA, Storbritannia, Australia og Canada. OVPN har også servere i Norge, slik at du kan se norsk innhold fra utlandet.

Serverne til OVPN er kjent for å være både raske og stabile, så du slipper å oppleve irriterende lagging mens du streamer eller gamer online.

Hastighet

Sekunder er som kjent ekstra lange på internett, særlig ved nedlastning. Hastigheten på VPN-tjenesten er derfor en viktig faktor. OVPN tilbyr god hastighet og ikke minst stabile servere, som lar deg se innhold med HD-kvalitet uten lagging.

Pris

La oss si det med en gang. OVPN er ikke blant de billigste aktørene på markedet. Men du får til gjengjeld høy kvalitet på produktet du betaler for. Du sparer imidlertid 55 % av abonnementsavgiften hvis du binder deg for for en lengre periode.

OVPN koster $7 i måneden. den svenske VPN-tjenesten tilbyr også en 10 dagers pengene tilbake garanti, dersom du ikke skulle være fornøyd med tjenesten.

Brukervennlighet

Det er veldig enkelt å bruke OVPN, og det tar bare få sekunder fra du har lastet ned tjenesten fra nettet og valgt serveren du vil koble deg til, før du er i gang med streamingen eller gamingen.

Skulle du få problemer underveis, sitter kundeservice klare til å hjelpe deg via live chat og e-post.

VPN-tjenesten Hide.me dukket opp på markedet allerede i 2012. Tjenesten ble raskt populær med sitt fokus på å beskytte folks identitet på internett for å redusere risikoen for hacking.
Folkene bak Hide.me mener at sikkerhet på internett er en menneskerettighet, så derfor tilbyr de også en gratisversjon av tjenesten. Vi vil imidlertid anbefale at du velger den betalte versjonen, da en 50-lapp i måneden er verdt å betale for en langt høyere kvalitet. Dessuten slipper du å tenke på hvor mye data du bruker, da den betalte VPN-tjenesten ikke har noen databegrensninger.

Sikkerhet

Som nevnt står sikkerhet i fokus hos Hide.me. De bruker den samme krypteringsgraden som den amerikanske hæren, på lik linje med de fleste andre gode VPN-tjenester der ute. AES 256-bit kryptering er blitt som en bransjestandard å regne, slik at du kan være trygg på at du er helt anonym på nettet når du bruker tjenesten.

Det som skjer når du kobler deg til en VPN-server hos Hide.me er at IP-adressen du bruker blir skjult og byttet ut med IP-adressen til serveren du er koblet til. Dermed blir det så og si umulig for tredjeparter å spore deg.

Servere

Hide.me tilbyr 1800 servere i 46 forskjellige land. Skal du bruke VPN-tjenesten til å oppheve geoblokkeringer for å se kvalitetsinnhold fra for eksempel Netflix, HBO, Amazon, Hulu eller britiske BBC iPlayer på tvers av landegrenser, er Hide.me et godt alternativ.

Du an også bruke Hide.me hvis du vil se norsk innhold når du befinner deg i et annet land. Det eneste du trenger å gjøre er å koble deg til en server som står plassert i Norge, slik at du får en norsk IP-adresse.

Hastighet

Uansett hva du foretar deg på internett er hastighet og stabilitet viktige faktorer. Ingenting er mer irriterende enn lagging på grunn av treg hastighet eller brudd på grunn av ustabil tilkobling.

Hide.me har kvalitetsservere med høy hastighet, slik at du knapt merker at all bruk av VPN tross alt reduserer hastigheten en smule fordi all datatrafikken går via en ekstern ruter.

Pris

Du kan velge mellom tre ulike abonnemnt hos Hide.me: 1 måned, 6 måneder og 24 måneder. Binder du deg for 24 måneder betaler du $5,41 i måneden. Som nevnt tilbyr også Hide.me en gratis VPN-tjeneste. Men er det hastighet og stabilitet du er ute etter, bør du gå for den betalte VPN-tjenesten.

Brukervennlighet

Hide.me er like enkel å bruke på PC, nettbrett og mobil. Alt er oversiktlig og intuitivt, og stort sett holder det med ett klikk for hvert steg i prosessen. Det tar bare noen få minutter fra du laster ned tjenesten til enheten din, før du kan bruke alle funksjonene. Appene er like gode om du bruker en Android-telefon eller en iPhone.
Skulle du mot formodning oppleve brudd på tilkoblingen til en server hos Hide.me, sørger Kill Switch-funksjonen for at IP-adressen din fortsatt er skjult og ikke blir midlertidig synlig for uvedkommende.

Trust.Zone er en populær VPN-tjeneste lokalisert på Seychellene. Trust.Zone dukket opp på markedet i 2014 og det er selskapet Trusted Solutions LLC som eier og drifter tjenesten som tilbyr protokollene OpenVPN og L2TP til stadig flere brukere rundt om i verden, inkludert mange nordmenn.

Du kan med fordel bruke Trust.Zone både til å skjule IP-adressen din for tredjeparter og til å oppheve geoblokkeringer, slik at du kan streame innhold fra aktører som Netflix, HBO, Amazon, Hulu og BBc iPlayer på tvers av landegrenser. Du kan også bruke Trust.Zone til å se norsk innhold i utlandet, ettersom de også har servere i Norge.

Sikkerhet

Sikkerheten står i fokus hos Trust.Zone, som bruker den beste krypteringen som er å oppdrive med dagens teknologi – AES 256-bit kryptering, som er den samme som den amerikanske hæren også bruker.

Trust.Zone loggfører ingen data, som er en av fordelene ved å være lokalisert på Seychellene langt fra pålagte lagringsregler i EU og USA. Du kan være helt anonym på nettet, uansett hva du foretar deg.

Servere

Trust.Zone tilbyr 186 servere i 40 land, inkludert USA, Tyskland, Storbritannia, Australia og lille Norge. De har også servere i Asia, Afrika og Sør-Amerika.

Serverne Trust.Zone tilbyr er kjent for sin høye kvalitet, raske hastighet og stabile tilkoblinger. Kvaliteten på servere i VPN-tjenester har mye å si for brukeropplevelsen din, enten du streamer serier, filmer, fotballkamper, eller om du for eksempel gamer online.

Hastighet

Når det kommer tilhastighet står ikke serverne til Trust.Zone tilbake for noen. De er både raske og stabile. Med et såpass begrenset antall servere er det enklere å holde kvaliteten på topp enn det er for flere av konkurrentene deres med mange tusen servere i tilbudet sitt.

Vær imidlertid oppmerksom på at all bruk av VPN generelt har litt redusert hastighet, ettersom all datatrafikk går via en ekstern server. Trust.Zone har imidlertid klart å minimere dette hastighetstapet, slik at du knapt nok merker noen forskjell.

Pris

Trust.Zone tilbyr en gratis prøveperiode på 3 dager. Det holder faktisk til å lære deg tjenesten å kjenne. De har også en 10 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med tjenesten de leverer.

Du kan velge mellom ulike abonnement hos Trust.Zone, og det blir billigere jo lengre periode du binder deg for. Binder du deg for 24 måneder, koster det deg $8,88 i måneden, så Trust.Zone er ikke blant de billigste VPN-tjenestene der ute. Du får imidlertid god kvalitet i retur, og det skal man ikke kimse av.

Brukervennlighet

VPN skal være enkelt, og det er det hos Trust.Zone. Du fikser alt fra nedlastning, til installering og registrering på få minutter. Resten er også veldig intuitivt med oversiktlige menyer og få klikk.

Skulle du være uheldig å miste forbindelsen til en server, sørger Kill Switch-funksjonen for at IP-adressen din fortsatt holdes skjult for tredjeparter.

BullGuard, som trolig er mest kjent her hjemme for sitt antivirusprogram, tilbyr også en god VPN-tjeneste. BullGuard kan trygt brukes både til å skjule IP-adressen din for bedre beskyttelse når du surfer på nettet og til å oppheve geoblokkeringer for å kunne streame innhold på tvers av landegrenser.

Mange nordmenn bruker for eksempel VPN til å se amerikansk Netflix, som inneholder fem ganger så mye som Netflix i Norge. BullGuard VPN fungerer godt til dette formålet. Du kan også bruke BullGuard VPN til å se streamingtjenester som for eksempel NRK nett TV, TV2Sumo og Viaplay når du er i utlandet.

Sikkerhet

Det er kanskje unødvendig å si at BullGuard fokuserer på sikkerhet ettersom de i utgangspunktet er en antivirustjeneste. Fokuset på sikkerhet har de også tatt med over på BullGuard VPN, hvor de bruker AES 256-bit kryptering, som er den samme krypteringsgraden som den amerikanske hæren bruker. Sikrere blir det ikke.

BullGuard loggfører ikke dataene dine, og med tanke på at de også skjuler IP-adressen din er personvernet ditt godt beskyttet.

Servere

BullGuard VPN tilbyr servere i 16 forskjellige land, inkludert land de aller fleste vil streame innhold fra, som Storbritannia og USA. De har også servere i Norge, slik at du kan se norsk innhold når du er i utlandet. Selv om mange av konkurrentene til BullGuard VPN tilbyr et langt større antall servere, er serverne til BullGuard VPN kjent for å være både raske og stabile.

Hastighet

Ingenting er mer irriterende enn treg hastighet på nettet, uansett om du streamer en film, serie, fotballkamp, eller om du gamer online. Hastigheten på serverne er derfor viktig. BullGuard VPN har god hastighet på sine servere. Tilkoblingen er også stabil, slik at du slipper å irritere deg over midlertidige avbrudd.

Pris

BullGuard VPN er svært konkurransedyktige når det kommer til pris, men prisen du betaler hver måned avhenger av om du har antivirusprogrammet deres eller ikke. Har du det, får du 25 % rabatt på VPN-tjenesten. Dessuten blir det billigere per måned jo lenger du binder deg til tjenesten. Binder du deg for 3 år, betaler du kun 32 kroner per måned.

Brukervennlighet

Du finner ikke en VPN-tjeneste som er enklere å bruke enn BullGuard VPN. Grunnen til det er at den er strippet for alt annet, så bare det grunnleggende for VPN er tilbake. Her er det bare å velge en server å koble seg til med ett klikk, så er du i gang.

Med BullGuard VPN kan du enkelt skjule IP-adressen på både stasjonære og mobile enheter, og bytte den ut med IP-adressen til den VPN-serveren du er tilkoblet. Men hvis du ønsker avanserte tilleggsfunksjoner på VPN-tjenesten, bør du vurdere andre alternativer. BullGuard er en enkel og rimelig VPN-tjeneste som fungerer veldig godt til sitt bruk.

PrivateVPN er en nokså ny VPN-tjeneste med base i Sverige som tross sin unge alder har vokst stort den siste tiden. Ettersom tjenesten er basert i Sverige, få du også kundeservice på svensk.
På relativt kort tid har PrivateVPN skaffet seg over 100 servere i 60 land, noe som er ganske imponerende. Vi er helt sikre på at antall servere kommer til å stige i tiden fremover, da VPN-tjenesten blir oppdaget av stadig flere brukere.

Sikkerhet

PrivateVPN står ikke tilbake for noen av konkurrentene når det kommer til sikkerhet, da de bruker AES 256-bit kryptering som nærmest har blitt en bransjestandard. Det er den samme krypteringen som brukes i det amerikanske forsvaret, så sikrere blir det ikke.

Du kan derfor være helt trygg på at personvernet ditt er godt beskyttet når du bruker PrivateVPN. Ip-adressen din blir skjult og byttet ut med IP-adressen til serveren du er tilkoblet i nettverket, slik at du blir så og si umulig å spore for tredjeparter.

Servere

Som nevnt har PrivateVPN over 100 servere i 60 forskjellige land. Selv om ikke dette er i nærheten av antall servere mange av konkurrentene deres tilbyr, er det likevel et antall som holder i massevis for folk flest.

Det som er viktigere er at PrivateVPN har servere i 60 forskjellige land, så har kan du streame kvalitetsinnhold fra populære streamingtjenester som for eksempel Netflix, Hulu, HBO, Amazone og BBC iPlayer på tvers av landegrenser. PrivateVPN har også servere i Norge, så du kan bruke VPN-tjenesten til å streame norsk innhold i utlandet.

Hastighet

Selv om hastigheten på alle VPN-tjenester er en smule tregere på grunn av at all datatrafikken blir omdirigert via en ekstern server, merkes ikke dette merkbart på PrivateVPN.

Hastigheten kan likevel variere fra server til server, noe som også gjelder alle andre VPN-tjenester på markedet. Men når det er sagt, kan vi konkludere med at hastigheten hos PrivateVPN er god.

Pris

Den svenske VPN-tjenesten PrivateVPN ligger i det nedre sjiktet når det kommer til pris. Denne VPN-tjenesten er billig sammenlignet med mange andre, avhengig av hvilket abonnement du velger. PrivateVPN tilbyr også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg alle pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd den første måneden du bruker tjenesten.

Brukervennlighet

Brukervennligheten på PrivateVPN er god, men vi har sett bedre også på dette punktet. Uansett er VPN-tjenesten enkel og intuitiv å bruke. Det er lett å installere tjenesten når du har lastet den ned og alle menyer er lett forståelige.

Det blir stadig flere VPN-tjenester på markedet. Forskjellene er ikke så store, da så og si alle fungerer på samme måte. Derfor blir faktorer som pris, antall servere, og ikke minst i hvilke land serverne står plassert som blir avgjørende for valget.

ProtonVPN er alt i alt en god VPN-tjeneste som du kan bruke både til å skjule IP-adressen din for andre, pluss til å oppheve geoblokkeringer på tvers avlandegrenser for å kunne streame akkurat det innholdet du vil, uansett hvilket land du befinner deg i.

Sikkerhet

Noe av det viktigste med en VPN-tjeneste er sikkerhetsaspektet. Hos ProtonVPN tar de sikkerhet på alvor, så her kan du være trygg på at du kan være helt anonym når du surfer på nettet.
ProtonVPN bruker den samme krypteringen som blant annet det amerikanske forsvaret, nemlig AES 256-bit kryptering.

Hastighet

Hastigheten på serverne til ProtonVPN er det ingenting å utsette på. ProtonVPN tilbyr rundt 850 servere i 50 forskjellige land. Selv om de største tilbyderne av VPN, som for eksempel ExpressVPN og NordVPN har tusenvis av servere, så er 850 servere et respektabelt antall. Når de i tillegg står plassert i 50 forskjellige land, bør det holde for de aller fleste.
Generelt sett er hastigheten på alle VPN-tjenester en smule tregere ettersom all datatrafikken rutes via en ekstern server, men på ProtonVPN sine servere merker du knapt nok forskjellen på hastighet.

Pris

ProtonVPN koster deg $4 i måneden hvis du velger å binde deg for en gitt periode. Det er det absolutt verdt. De tilbyr også en gratis VPN-tjeneste, men dette er ikke noe vi anbefaler at du velger, da kvaliteten er langt bedre på de betalte VPN-tjenestene. Gratistjenesten har i tillegg begrensninger når det kommer til databruk.

ProtonVPN tilbyr en 30 dagers pengene tilbake garanti som garanterer deg pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med tjenesten den første måneden du bruker den.

Brukervennlighet

Det er svært enkelt å bruke PrtotonVPN på både PC, nettbrett og mobil. Her er det gode menyer og intuitiv navigasjon, så selv om du aldri har brukt en VPN-tjeneste før vil du raskt skjønne hva du skal gjøre, enten det er for å skjule IP-adressen din for andre eller bruke tjenesten til å oppheve geoblokkeringer for å streame innhold på tvers av landegrenser.

Mange nordmenn bruker nettopp VPN til å se amerikansk Netflix, som har fem ganger mer innhold enn Netflix i Norge. Dette innholdet er imidlertid geoblokkert utenfor USAs grenser, så du trenger en amerikansk IP-adresse for å streame det. Det ordner du enkelt med ProtonVPN.

Surfshark er en av de bedre VPN-tjenestene vi har hatt gleden av å teste, og vi kan krysse av på alle parametre. Selv om VPN-tjenestene er relativt fersk, tilbyr de over 1700 servere i 63 forskjellige land. Mye tyder også på at de bare vil fortsette å vokse, ettersom stadig flere brukere finner veien inn.

Du kan trygt bruke Surshark som din foretrukne VPN-tjeneste, uansett om du først og fremst vil skjule IP-adressen din, eller for eksempel se amerikansk Netflix hjemme i Norge. Du kan også bruke Surfshark til å se norsk innhold i utlandet, ettersom de også har servere plassert i Norge.

Servere

Som nevnt er det her snakk om over 1700 servere i 63 forskjellige land. Noe som gjør at Surfshark plasserer seg helt i toppsjiktet når det gjelder antall servere. Riktignok finnes det VPN-tjenester med mange tusen servere, men de hører med til sjeldenhetene.

Serverne til Surfsharlk er kjent for å være både raske og stabile, noe som tross alt er det viktigste. Du synes sikkert også at det er irriterende med lagging mens du streamer eller gamer, og midlertidige avbrytelser på grunn av ustabil tilkobling. Begge deler slipper du hvis du bruker Surfshark.

Sikkerhet

Sikkerheten din er helt på topp hos Surfshark. De bruker AES 256-bit kryptering, som er den samme som de aller beste i bransjen bruker, i tillegg til det amerikanske forsvaret. Du kan derfor være helt trygg på at personvernet ditt er godt beskyttet bak den skjulte IP-adressen din.

Skulle du være uheldig og oppleve et brudd hos Surfshark, sørger Kill Switch-funksjonen for at IP-adressen din fortsatt vil være skjult til forbindelsen er tilbake.

Hastighet

Selv om all bruk av VPN-tjenester vil føre til en noe redusert hastighet, ettersom all datatrafikken går via en ekstern server, vil du ikke merke noen merkbar forskjell hos Surfshark.
Samtlige av de over 1700 VPN-serverene til Surfshark har en imponerende god hastighet.

Pris

Prisen på VPN-tjenesten til Surfshark blir billigere hvis du binder deg for en gitt periode. Skal du bare bruke det én måned, må du ut med rundt $12, men hvis du binder deg for en gitt periode slipper du unna med $1,99 i måneden. Noe det absolutt er verdt.

Surfshark tilbyr også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som betyr at du får pengene dine igjen hvis du ikke skulle være fornøyd med tjenesten.

Brukervennlighet

Surfshark er en svært brukervennlig VPN-tjeneste. Her er det lett forståelige menyer og alt er intuitivt. VPN-tjenesten er like enkel å bruke enten du bruker den på PC, nettbrett eller mobil.
Egentlig sliter vi med å finne en VPN-tjeneste som er enklere å bruke enn Surfshark. Den er virkelig helt der oppe i toppen.

UltraVPN er en ganske fersk VPN-tjeneste som på kort tid har opparbeidet seg et veldig godt rykte, og med det mange brukere. Tjenesten, som leveres av selskapet Network Protect, dukket opp i 2018 og har siden den tid hatt en helt eventyrlig vekst.

UltraVPN fungerer like bra uansett om du vil bruke VPN til å skjule IP-adressen din for å bedre sikkerheten din på nettet, eller for å omgå geoblokkeringer og streame innhold fra populære streamingtjenester på tvers av landegrenser. For eksempel for å se amerikansk Netflix i Norge, som tilbyr fem ganger mer innhold enn Netflix her hjemme.

Sikkerhet

Sikkerheten er helt på topp hos UltraVPN. De bruker AES 256-bit kryptering, som er den best mulige krypteringen. Blant annet bruker det amerikanske forsvaret den samme krypteringen, noe også de aller fleste av de beste VPN-tjenestene gjør.

UltraVPN loggfører heller ikke datatrafikken din, så her kan du surfe helt trygt og anonymt på nettet uten å måtte bekymre deg for potensielle hackere.

Servere

UltraVPN tilbyr servere i over 100 land, og det er det få om ingen andre VPN-tjenester som matcher. Riktignok har de ikke like mange servere som for eksempel ExpressVPN og NordVPN som tilbyr tusenvis av servere, men de er likevel godt dekket. Serverne til UltraVPN er kjent for å være både raske og stabile.

Hastighet

Selv om hastigheten reduseres ved bruk av VPN, ettersom all datatrafikk rutes gjennom en ekstern server, vil du merke lite til dette når du bruker UltraVPN. Serverne er såpass raske at du kan streame serier, filmer eller for eksempel fotballkamper uten lagging. Det tar også kort tid å laste ned og installere UltraVPN.

Pris

UltraVPN kommer godt ut sammenlignet med konkurrentene når det kommer til pris. Som de fleste andre VPN-tjenester blir det også billigere per måned hos UltraVPN hvis du binder deg for en gitt periode.

I utgangspunktet koster tjenesten $5,99 i måneden, men hvis du binder deg for 6 måneder synker prisen til $4,99. Binder du deg for et helt år, slipper du imidlertid unna med $2,99 i måneden. Et utmerket valg, spør du oss. Du får da en veldig god VPN-tjeneste til en lav pris.

Brukervennlighet

UltraVPN er en brukervennlig VPN-tjeneste. Det er bare å velge hvilken server i hvilket land du vil koble deg til, så er det bare å streame i vei. Men du kan også konfigurere en rekke avanserte tjenester om du ønsker det.

Det er også veldig enkelt å bytte til en annen server i et annet land når du har behov for det, for eksempel hvis du vil streame amerikansk Netflix og derfor trenger en amerikansk IP-adresse, da er det bare å koble deg til en server som står plassert i USA. Eller hvis du er i utlandet og vil streame norsk innhold, da må du koble deg til en server som står i Norge.

CyberGhost er med sine 6500 servere i 89 land utvilsomt en av de aller største VPN-tjenestene på markedet. De er også en av de eldste og flere enn 30 millioner mennesker over hele verden har en eller annen gang brukt VPN-tjenesten til CyberGhost. Det sier litt om kvaliteten.

Siden 2018 har CyberGhost opplevd en helt utrolig vekst. Samme år som de tredoblet antall servere på verdensbasis.

CyberGhost fungerer like godt til å skjule IP-adressen din og opptre sikrere på nettet, som til å streame for eksempel amerikansk Netflix, Hulu, Amazone, HBO, BBC iPlayer for å nevne noen hjemme fra godstolen. Disse streamingtjenestene er i likhet med NRK nett TV, TV2Sumo og VIaplay her hjemme geoblokkert, slik at du trenger en amerikansk IP-adresse for å kunne streame innholdet. For BBC iPlayer trenger du en britisk IP-adresse. Med CyberGhost er ikke dette noe problem. De har også mange servere i Norge, slik at du enkelt kan skaffe deg en norsk IP-adresse når du er i utlandet.

Hastighet

Hastighet er kanskje det aller viktigste når det gjelder VPN. Du skal ikke være nødt til å oppleve lagging eller ustabil tilkobling. Selv om CyberGhost har 6500 servere i 89 land, er det likevel topp kvalitet og god hastighet på serverne.

Når det gjelder hastighet er CyberGhost helt der oppe i toppen sammen med andre populære VPN-tjenester som ExpressVPN og NordVPN. Det går også raskt å koble deg til en av de mange serverne i det verdensomspennende nettverket til CyberGhost, som også er kjent for å ha svært stabile servere.

Sikkerhet

Den samme krypteringsgraden som det amerikasnkse forsvaret bruker, AES 256-bit kryptering, har blitt som en bransjestandard å regne når det gjelder VPN-tjenester. CyberGhost er intet unntak og bruker selvfølgelig den beste og sikreste krypteringen som er å oppdrive med dagens teknologi.

Dermed kan du være helt sikker på at personvernet ditt og dataene dine er helt sikre, slik at du kan surfe helt anonymt på nettet uten at noen tredjeparter kan spore deg.

Servere

Som nevnt tilbyr CyberGhost over 6500 kvalitetsservere i 89 land. Det holder til å være best i klassen akkurat på dette punktet. Nå er det ikke nødvendigvis antall servere som sier noe om hvor god en VPN-tjeneste er, men med så mange servere reduseres risikoen for overbelastning betraktelig, slik at du kan være sikker på en stabil tilkobling.

Det faktum at serverne er spredd rundt i 89 forskjellige land rundt omkring i verden, betyr for deg at du kan streame innhold fra så og si hvilket som helst land. CyberGhost har selvfølgelig mange servere i de landene med de mest populære streamingtjenestene, som for eksempel USA, Canada, Australia og Storbritannia, i tillegg til mange servere i lille Norge.

Pris

Pris er også en faktor når du skal velge deg en VPN-tjeneste. Selv om det finnes flere helt gratis VPN-tjenester på markedet, vil vi anbefale at du velger en betalt VPN-tjeneste i stedet. Det har rett og slett med kvaliteten på tjenesten å gjøre. I tillegg har gratis VPN-tjenester som regel databegrensninger.

Prisen hos CyberGhost blir billigere hvis du binder deg for en gitt periode. Ønsker du bare én måneds abonnement, koster det rundt 120 kroner, men binder du for en lengre periode kan du få prisen helt ned i 25 kroner i måneden, og det er det absolutt verdt.

CyberGhost tilbyr også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg pengene tilbake hvis du ikke skulle være fornøyd med den leverte tjenesten.

Brukervennlighet

VPN-tjenesten til CyberGhost er svært brukervennlig og enkel å bruke. Her er det oversiktlige menyer og alt er egentlig intuitivt. Det er bare å laste ned tjenesten fra nettet, velge en server som du vil koble deg til, så er du oppe og går på et blunk.

Du kan godt være nybegynner på VPN, men likevel klare deg helt fint med CyberGhost.

NordVPN er en av de største og mest populære VPN-tjenestene på markedet. Et trygt valg enten du først og fremst vil bruke VPN til å bedre sikkerheten din på nettet, eller om du vil streame innhold over landegrenser.

Med NordVPN blir IP-adressen din skjult og byttet ut med IP-adressen til den VPN-serveren du kobler deg til, slik at du blir umulig å spore for tredjeparter. NordVPN loggfører heller ikke databruken din, så du kan trygt surfe helt anonymt når du bruker denne VPN-tjenesten.

Mange nordmenn bruker NordVPN til å streame amerikansk Netflix, som inneholder fem ganger mer enn Netflix gjør her hjemme. For å kunne gjøre det, trenger du en amerikansk IP-adresse, på samme måte som du trenger en britisk IP-adresse for å streame BBC iPlayer, eller en norsk IP-adresse for å streame NRK nett TV, TV2Sumo eller Viaplay i utlandet.
Bruker du NordVPN kan du velge mellom over 5000 servere i 59 land, inkludert Norge og landene med de mest populære streamingtjenestene.

Servere

Som nevnt har NordVPN et imponerende antall servere, faktisk over 5000 stykker, plassert rundt om i 59 forskjellige land. For deg betyr det at du kan streame innhold fra de aller fleste land som kan være aktuelle. Med så mange servere tilgjengelig trenger du heller ikke å bekymre deg for overbelastning og ustabil tilknytning.

NordVPN tilbyr også spesielle servere som er tilpasset ulike formål, som for eksempel se rask TV i HD-format i USA eller i Storbritannia, hvis det er det du har tenkt å bruke VPN-tjenesten til.

Hastighet

Hastighet er en viktig faktor når det gjelder VPN. Du har sikkert lagt merke til at sekunder er mye lengre på internett enn i virkeligheten, og det er få ting som er mer irriterende enn lagging og dårlig tilknytning når du for eksempel streamer favorittserien din på Netflix eller ser en spennende film eller fotballkamp.

Selv med så mange som over 5000 servere er NordVPN kjent for hastigheten på VPN-tjenesten. Her får du hastighet på linje med de aller raskeste VPN-tjenestene på markedet.

Sikkerhet

Sikkerheten på NordVPN sin tjeneste er det ingenting å utsette på. De bruker nemlig som de aller fleste andre VPN-tjenestene AES 256-bits kryptering, som er den samme krypteringsgraden som brukes av det amerikanske forsvaret.

NordVPN har også en kill switch som sørger for at IP-adressen din fortsatt vil være skjult ved en eventuell midlertidig utkobling fra en server. Du kan med andre ord være helt trygg på at personvernet ditt er godt sikret når du bruker NordVPN.

Pris

Som på de fleste VPN-tjenester blir prisen du betaler for NordVPN billigere hvis du binder deg til en lengre periode. Normal pris per måned er rundt 100 kroner, men hvis du binder deg for en lengre periode, slipper du unna med rundt 30 kroner i måneden. Det kaller vi en veldig god investering for et kvalitetsprodukt.

NordVPN er uten tvil en av de aller beste VPN-tjenestene der ute, uansett hva du primært skal bruke den til. NordVPN har også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg pengene i retur hvis du ikke er fornøyd med den leverte tjenesten.

Brukervennlighet

NordVPN er en veldig brukervennlig VPN-tjeneste. Her er det ingen lister over land med tilgjengelige servere, men et enkelt verdenskart i stedet. Enkle og forståelige menyer gjør at selv VPN-nybegynnere enkelt finner det de leter etter. Du trenger bare å velge land, for NordVPN plukker automatiske ut den raskeste serveren med god nok kapasitet for deg.

ExpressVPN blir av mange betegnet som kongen av VPN-tjenester. Den er utvilsomt en av de aller beste på markedet, men for eksempel NordVPN er ikke mye dårligere. Det blir små forskjeller, som at NordVPN har flere servere, men ExpressVPN har servere i flere land.

Uansett hva du skal bruke VPN til, enten det er for å skjule IP-adressen din på nettet og dermed være bedre beskyttet mot eventuelle hackerangrep, eller om du ønsker å streame innhold fra Netflix, HBO, Hulu, Amazone eller kanskje BBC iPlayer på tvers av landegrenser. Innholdet på disse streamingtjenestene er nemlig geoblokkert, slik at du må ha en IP-adresse fra det landet du ønsker å streame innhold fra hvis du skal kunne se det hjemme i Norge.

ExpressVPN er løsningen. De har også servere i Norge, slik at du kan streame norsk innhold når du er i utlandet. Det er rett og slett vanskelig å finne noen svakheter med ExpressVPN. Utvalget av servere er bra, hastigheten er bra, det samme er stabiliteten på tilknytningen. ExpressVPN er i tillegg svært brukervennlig. Så det hele kommer kanskje ned på prisen, som er noe høyere enn mange av konkurrentene sine priser, men til gjengjeld får du en skikkelig kvalitetstjeneste, som fungerer på alle tenkelige enheter på nettet.

Hastighet

For de aller fleste som bruker VPN-tjenester er hastigheten den viktigste faktoren. Med ExpressVPN kan du streame serier, filmer og all annen underholdning i HD kvalitet med god hastighet. Hastigheten er også viktig når du skal game online.

Selv om all bruk av VPN vil redusere hastigheten noe, ettersom all datatrafikk omdirigeres via en ekstern server. Men dette merker du lite til med ExpressVPN, som jobber iherdig med å tilby topp hastighet på alle sine servere. Alt er raskt hos ExpressVPN, også prosessen med å koble deg til en server.

Sikkerhet

Sikkerheten til brukerne er viktig for ExpressVPN. De bruker den aller beste krypteringsgraden som er å oppdrive med dagens teknologi, AES 256-bit kryptering. De har i tillegg et system som sørger for at serveren du er tilkoblet kortslutter og letter all data hvis den for eksempel skull emiste strømforbindelsen.

ExpressVPN loggfører aldri databruken din. Det betyr at du kan være helt trygg på at du er helt anonym på nettet, ettersom IP-adressen din byttes ut med IP-adressen til den serveren i ExpressVPN-nettverket du er tilkoblet, slik at du blir helt umulig å spore for tredjeparter.

I tillegg til AES 256-bit krypteringen har også ExpressVPN sine egne krypterte DNS på alle sine servere. ExpressVPN er blant de aller sikreste VPN-tjenestene du kan velge.

Servere

I skrivende stund har ExpressVPN over 3000 servere plassert i hele 94 land rundt om i verden. De har selvfølgelig godt med servere i de landene som er mest populære å koble seg til, som for eksempel USA, Storbritannia, Australia, Canada og Tyskland for å nevne noen.

ExpressVPN har selvfølgelig også servere i Norge, slik at du kan streame norsk innhold for eksempel fra NRK nett TV, Viaplay eller TV2Sumo selv om du ikke befinner deg i Norge. Serverne til ExpressVPN er kjent for å være både raske og stabile.

Pris

ExpressVPN ligger litt over konkurrentene når det kommer til pris. Men kvalitet koster. Det er likevel ikke snakk om store summer du må ut med for å bruke kanskje verdens aller beste VPN-tjeneste. Binder du deg for 12 måneder, betaler du $8 i måneden. Noe det etter vår mening absolutt er verdt.

ExpressVPN har også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg alle pengene tilbake hvis du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd med den leverte tjenesten.

Brukervennlighet

ExpressVPN er svært brukervennlig, men her må de faktisk se seg slått av den argeste konkurrenten NordVPN. Dette fordi ExpressVPN ikke har et verdenskart når du skal velge hvilken server du vil koble deg til. Men ellers er det aller meste veldig intuitivt når det gjelder brukervennligheten på VPN-tjenesten.

Du kan også velge norsk språk hos ExpressVPN, noe som selvfølgelig er en stor fordel for nordmenn. Leverandøren er også kjent for sin gode kundeservice. Uansett når på døgnet du måtte lure på noe, sitter de alltid klare for å hjelpe deg.

VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.