Slik ser du HBO Nordic i utlandet

Har du savnet tilgang til HBO Nordic når du er i utlandet? Det finnes en enkel løsning på det, nemlig en VPN-tjeneste. HBO Nordic er geoblokkert utenfor Norges grenser, derfor trenger du en norsk IP-adresse for å kunne streame innhold fra HBO Nordic når du er i utlandet.

Den beste VPN-tjenesten for å streame HBO Nordic utenfor Norges grenser er uten tvil ExpressVPN. Det er ikke uten grunn at ExpressVPN er en av de mest populære VPN-tjenestene for nordmenn. Du kan se HBO Nordic i utlandet på alle enheter, og tjenesten er rask og stabil.

Slik ser du HBO Nordic i utlandet med ExpressVPN:

#1 Registrer deg på ExpressVPN sine nettsider. Tjenesten koster rundt en femtilapp i måneden, og da får du en av de aller beste VPN-tjenestene på markedet.

#2 Last ned VPN-tjenesten fra ExpressVPN

#3 Åpne programmet på enheten din og velg en norsk server. Du vil da få en norsk IP-adresse, så er det bare å streame HBO Nordic så mye du vil, uansett hvor du måtte befinne deg.

ExpressVPN er en av de aller beste VPN-tjenestene

Det viktigste med en VPN-tjeneste er at den er rask og at tilknytningen er stabil. Du får begge deler med ExpressVPN, som har over 3000 servere i over 90 land, inkludert Norge.

I likhet med de aller fleste store VPN-tjenester bruker ExpressVPN en AES 256-bit kryptering, som er den samme krypteringen som blant annet brukes av det amerikanske forsvaret. Sikrere blir det med andre ord ikke. Du kan derfor være helt trygg på at både IP-adressen din blir skjult og at du kan surfe helt anonymt på nettet så lenge du er tilkoblet ExpressVPN.

ExpressVPN tilbyr også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg pengene i retur hvis du ikke skulle være fornøyd med den leverte tjenesten.

Se HBO Nordic gratis i utlandet?

Mange vil nok også undersøke muligheten for å se HBO Nordic gratis i utlandet, og det skjønner vi jo godt. Det finnes gratis VPN-tjenester der ute, men det er ikke noe vi anbefaler at du bruker.

Det er flere grunner til at vi ikke anbefaler å bruke gratis VPN-tjenester. For det første er de aller fleste gratistjenester både tregere og langt mindre stabile enn betalte VPN-tjenester. Kan du tenke deg noe mer irriterende enn lagging når du streamer, eller en ustabil tilknytning til serveren? Dessuten har gratis VPN-tjenester færre servere i færre land. De er heller ikke like sikre, slik at du kan risikere å blotte personopplysningene dine på nettet.

Enda en god grunn til å styre unna gratis VPN-tjenester er at mange av leverandørene av gratistjenester selger informasjon om deg videre til tredjeparter for bruk i målrettet markedsføring. Det er nemlig slik de tjener pengene sine.

Alt i alt, så har du råd til 50 kroner per måned og heller velge ExpressVPN. Du kommer ikke til å angre
3 andre gode VPN-tjenester for å se HBO Nordic i utlandet

I tillegg til ExpressVPN, er det også flere VPN-tjenester som fungerer godt hvis formålet er å se HBO Nordic i utlandet:

SurfShark

SurfShark dukket opp på markedet i 2018, så dette er altså en relativt ny VPN-tjeneste. På den korte tiden har de fått mange kunder, deriblant mange nordmenn. SurfShark har gode servere i Norge, som sikrer deg en rask og stabil streaming av HBO Nordic og andre streamingtjenester som for eksempel TV2Sumo, NRK nett TV og Viaplay.

VPN-tjenesten fra SurfShark kan du få helt ned til 30 kroner i måneden, hvis du binder deg for en lengre periode. SurfShark har over 500 servere i over 50 land.

NordVPN

Med over 6000 servere i 60 land er NordVPN er verdig konkurrent til ExpressVPN. Det er lite annet som enn antall servere i antall land som skiller disse to VPN-tjenestene. Mens ExpressVPN har servere i flere land, har NordVPN flere servere.

NordVPN er også rimeligere enn ExpressVPN. Hvis du binder deg for en lengre periode kan du få NordVPN helt ned i 35 kroner måneden, og det er billig.

UltraVPN

Den tredje VPN-tjenesten vi anbefaler for å se HBO Nordic i utlandet, eller den fjerde medregnet ExpressVPN, er UltraVPN. Dette er også en rask og stabil VPN-tjeneste som mange nordmenn velger for å oppheve geoblokkeringer og dermed kunne se HBO Nordic i utlandet.

UltraVPN kan du få helt ned til 30 kroner måneden, hvis du binder deg for en lengre periode. De har servere i over 50 land, inkludert gode servere i Norge.

VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.