ExpressVPN fungerer bra med Netflix

Stadig flere nordmenn oppdager alle fordelene med å bruke en VPN-tjeneste. Mens mange bruker det til å streame for eksempel amerikansk Netflix hjemme i Norge, bruker andre VPN først og fremst til å beskytte personvernet sitt bedre mot hackere.

For å kunne se amerikansk Netflix er du avhengig av å ha en amerikansk IP-adresse, da innholdet er geoblokkert utenfor USA sine landegrenser. Den enkleste måten å ordne det på er ved å bruke en VPN-tjeneste, koble deg på en server som står plassert i USA, og dermed få tildelt en amerikansk IP-adresse. Netflix tror da at du befinner deg i USA, og gir deg fri tilgang, så lenge du har et Netflix-abonnement.

Men du bør ikke bruke en hvilken som helst VPN-tjeneste hvis formålet er å streame Netflix fra andre land. Netflix har nemlig startet en kamp mot VPN-tjenester og gjør det de kan for å blokkere tilgangen din hvis de oppdager at du er koblet til en VPN-server. Derfor er det svært få gratis VPN-tjenester som fungerer med Netflix. Grunnen til det er at VPN-leverandører som tilbyr gratis tjenester som regel har få servere i bare noen få land, mens leverandører som tilbyr betalte VPN-tjenester har hundrevis og noen ganger tusenvis av servere i mange land rundt om i hele verden. For Netflix er det enklest å spore opp aktørene med få servere, som ofte heller ikke har den beste sikkerheten.

ExpressVPN helt i tet på de fleste tester

Hvis du leser en hvilken som helst test med de beste VPN-tjenestene på markedet, så er det de samme to aktørene som topper listene over alt. Vi snakker da om ExpressVPN og NordVPN.
Med ExpressVPN får du tilgang til Netflix uansett hvor du måtte ønske. Mens amerikansk Netflix er kjent for å ha fem ganger så mye innhold som Netflix i de fleste europeiske land, er Netflix i Canada, Australia og Storbritannia kjent for å ha mye unikt innhold som du ikke finner andre steder.

ExpressVPN har knekt koden på å omgå Netflix sine blokkeringer, og det beste av alt er at det ikke koster noe mer. HAr du allerede et Netflix-abonnement står du fritt til å se Netflix fra hvilket land du vil uten å måtte betale noe mer av den grunn.

Derfor bør du bruke ExpressVPN til Netflix

Når du skal streame serier eller filmer fra Netflix er det lurt å velge en VPN-tjeneste som har høy hastighet og stabil tilkobling. Her er det knapt noen annen VPN-tjeneste som kan konkurrere med ExpressVPN, noe som gjør tjenesten til det beste valget hvis du skal bruke VPN til dette formålet.

Vær imidlertid oppmerksom på at all bruk av VPN vil gå noe ut over hastigheten, ettersom all datatrafikk omdirigeres via en ekstern server. Men ExpressVPN ligger også helt i tet når det gjelder å redusere dette hastighetstapet, så du merker knapt noen forskjell. INgenting er mer irriterende enn lagging og en ustabil tilkobling når du streamer.

Slik ser du amerikansk Netflix med ExpressVPN

Det er svært enkelt å bruke ExpressVPN til å se amerikansk Netflix. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned ExpressVPN fra nettet, velge en server plassert i USA fra verdenskartet i løsningen, og logge deg på Netflix akkurat som du gjør her hjemme. Men ettersom du er tilkoblet serveren i USA, får du en amerikansk IP-adresse, slik at du bare kan streame i vei som du selv vil.

ExpressVPN er en av de desidert mest brukte VPN-tjenestene på markedet til å se Netflix i hele verden.

Skulle du være så uheldig at Netflix har klart å spore opp serveren du er tilkoblet i VPN-tjenesten, løser du som regel dette raskt ved å velge en annen amerikansk server hos ExpressVPN.
God kundeservice

ExpressVPN er kjent for å ha hyggelig og god kundeservice. Det sitter alltid folk klare til å hjelpe deg hvis du skulle få problemer underveis.

Det finnes også andre gode VPN-tjenester som fungerer godt med Netflix. Selv om ExpressVPN er den mest brukte, er det også mange som ser amerikansk Netflix ved dhjelp av NordVPN og SurfSharkVPN, som begge er gode VPN-tjenester.

ExpressVPN gir deg Netflix på flere enheter

Selv om de aller fleste bruker ExpressVPN på en PC eller Mac for å se Netflix, fungerer tjenesten like godt på nettbrett og mobil. Det spiller ingen rolle om du har en Android-telefon eller en iPhone. Kvaliteten på streamingen er like god uansett.

VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.