Du kan se norsk TV i utlandet

For mange nordmenn er norsk TV savnet i utlandet. Enten du ønsker å se programmer som Det at norsk TV, enten du vil se NRK nett TV, TV2Sumo, Viaplay eller for eksempel HBO Nordic, er geoblokkert utenfor Norges grenser er et problem for mange nordmenn når de er ute og reiser, eller om de bor i et annet land.

Det finnes imidlertid en enkel løsning på det problemet. Med en VPN-tjeneste opphever du geoblokkeringen, slik at du kan se akkurat det samme som du kan her hjemme. Grunnen til det er at IP-adressen din byttes ut med IP-adressen til den serveren du velger å koble deg til i VPN-tjenesten.

Vi forteller deg hvilke VPN-tjenester som egner seg best til å se norsk TV i utlandet:

ExpressVPN

ExpressVPN er mange nordmenns førstevalg når det kommer til valg av VPN-tjeneste, og det er flere grunner til det. For det første er ExpressVPN regnet som en av de aller beste VPN-tjenestene på markedet, med over 3000 servere i hele 94 land rundt om i verden, inkludert Norge selvfølgelig.

I tillegg er ExpressVPN kjent for sine raske og pålitelige servere, slik at du unngår irritasjonen ved lagging og ustabil tilknytning. ExpressVPN fungerer også helt utmerket til å beskytte deg mot eventuelle hackere på nettet, da de bruker den samme krypteringsgraden som det amerikanske forsvaret, AES 256-bit kryptering.

Med ExpressVPN kan du se norsk TV i utlandet og utenlandsk TV i Norge. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned VPN-tjenesten fra deres nettsider, velge hvilken server du vil koble deg til i hvilket land, så er det bare å se akkurat det du vil.

For 50 kroner i måneden kan du få fullt utbytte av ExpressVPN. Det er verdt hver krone.

NordVPN

NordVPN er også en favoritt hos mange nordmenn, og denne VPN-tjenesten er omtrent like god som ExpressVPN. Det eneste som skiller disse to VPN-tjenestene er antall servere og antall land. Ellers er de nesten helt like.

NordVPN har over 6000 servere i 60 land. De er som ExpressVPN også kjent for å ha gode, raske og stabile servere, slik at du kan streame eller game med bra hastighet.

NordVPN er i tillegg litt rimeligere enn ExpressVPN. Hvis du binder deg for en lengre periode, kan du få NordVPN helt ned i 35 kroner i måneden.

SurfShark

SurfShark er en VPN-tjeneste som raskt har fått mange brukere. SurfShark så dagens lys for første gang i 2018, så de er en relativt fersk tjeneste. Selv om de ikke kan konkurrere med ExpressVPN og NordVPN når det gjelder antall servere, har de 500 gode servere i 50 land. Det burde holde for de fleste.

Du kan få SurfShark helt ned til 30 kroner per måned hvis du binder deg for en lengre periode.

UltraVPN

UltraVPN er også en VPN-tjeneste som fungerer bra til å se norsk TV i utlandet. De har i likhet med SurfShark servere i 50 land, inkludert i Norge. Vi har ikke opplevd lagging eller avbrudd med denne tjenesten, så kvaliteten er absolutt tilfredsstillende.

UltraVPN er i tillegg en veldig billig VPN-tjeneste og koster bare 30 kroner i måneden hvis du binder deg for en lengre periode. Det har du råd til.

Styr unna gratis VPN-tjenester

Det er mange grunner til å styre unna gratis VPN-tjenester. Kvalitet koster som kjent, også når det gjelder VPN-tjenester. For det første er gratis VPN-tjenester tregere og langt mindre stabile enn betalte VPN-tjenester. Få ting her i verden er mer irriterende enn lagging når du streamer eller midlertidige avbrudd, som til gjengjeld blottlegger din opprinnelige IP-adresse.

Gratis VPN-tjenester har også som regel langt færre servere i færre land. Kvaliteten på serverne er heller ikke noe å skryte av. Når det er sagt, så er det en viktig grunn til for å unngå gratis VPN-tjenester. Så og si samtlige av tilbyderne av disse gratistjenestene selger informasjon om deg videre til tredjeparter, slik at du blir spammet med målrettet markedsføring. Noe som kan være både irriterende og slitsomt.

Betalte VPN-tjenester er såpass billige, i alle fall hvis du binder deg for en lengre periode, at de få kronene burde du spandere på deg. Du kommer garantert ikke til å angre. Tro oss.

VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.