Den enkleste måten å se NRK i utlandet

Innhold fra NRK er geoblokkert utenfor Norges grenser, så hvis du vil se NRK nett Tv mens du er i utlandet trenger du en VPN-tjeneste. Det er mange forskjellige VPN-tjenester å velge mellom, men noen fungerer bedre enn andre til akkurat dette formålet. Vi forteller deg hvilke.

Det er svært enkelt å skaffe seg en VPN-tjeneste. Det eneste du trenger å gjøre er å laste ned programmet du ønsker fra tilbyderens nettside, velge hvilken server du vil koble deg til i hvilket land, så kan du se innhold på tvers av landegrenser.

Når du bruker en VPN-tjeneste blir nemlig IP-adressen din byttet ut med IP-adressen til den VPN-serveren du er tilkoblet. dette gir deg muligheten til å få en IP-adresse fra det landet du selv ønsker. Er det NRK du vil se, må du koble deg til en VPN-server som står plassert i Norge. De aller fleste gode VPN-tjenester tilbyr servere i Norge. Her er de fire vi mener er de beste i dag:

ExpressVPN

Dette er en populær VPN-tjeneste som veldig mange nordmenn velger, og det er flere grunner til det. For det første er ExpressVPN kjent for kvaliteten på serverne sine, og de er det over 3000 av i hele 94 forskjellige land. Det betyr at du kan streame innhold fra hele verden, uansett hvor du er og det med god hastighet.

Du har sikkert irritert deg over lagging når du streamer, og det er vel egentlig få ting her i verden som er mer irriterende enn akkurat det. Det samme gjelder tilfeldige avbrudd fra serveren. Dette slipper du å tenke på med ExpressVPN, som også er en utmerket VPN-tjeneste hvis formålet er å surfe helt anonymt på internett, uten at noen har mulighet til å spore datatrafikken din. ExpressVPN loggfører ingenting, og du er helt anonym.

Tjenesten koster 50 kroner måneden, og for den femtilappen får du kvalitet i alle ledd.

NordVPN

NordVPN er nesten en helt lik VPN-tjeneste som ExpressVPN. Det eneste som skiller disse to VPN-tjenestene er antall servere og antall land serverne står plassert i. NordVPN har over 6000 servere, altså dobbelt så mange som sin konkurrent, men de har serverne sine plassert i færre land, 60 land for å være mer nøyaktig.

Ellers er de nesten helt like. Begge bruker AES 256-kryptering, som er den samme krypteringen som det amerikanske forsvaret bruker. Begge aktørene er også kjent for å ha raske og stabile servere.

NordVPN er hakket rimeligere enn ExpressVPN, da de tilbyr tjenesten for helt ned i 35 kroner i måneden hvis du binder deg for en lengre periode. Både ExpressVPN og NordVPN har en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg alle pengene i retur hvis du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd med tjenesten de leverer.

SurfShark

SurfShark er også en VPN-tjeneste vi anbefaler hvis du vil se NRK i utlandet. Selv om den forholdsvis ferske VPN-leverandøren ikke har like mange servere som ExpressVPN og NordVPN, har de likevel over 500 servere plassert rundt i 50 forskjellige land.

SurfShark er dessuten enda billigere. Du kan få prisen helt ned i 30 kroner per måned hvis du binder deg for en lengre periode. SurfShark har god hastighet på serverne sine, som også er veldig stabile. Et trygt valg der altså.

UltraVPN

Den siste VPN-tjenesten vi anbefaler for å se NRK i utlandet er UltraVPN. Denne britisk-baserte VPN-tjenesten tilbyr også gode, stabile og raske servere i 50 forskjellige land. Noe som burde holde for de aller flestes behov.

Du kan få UltraVPN helt ned i 30 kroner i måneden hvis du binder deg for en lengre periode. En billigere VPN-tjeneste med samme kvalitet er det vanskelig å finne.

Se NRK i utlandet med en gratis VPN-tjeneste?

Det finnes gratis VPN-tjenester, men du kan ikke regne med den samme kvaliteten verken når det gjelder hastighet, stabilitet eller antall. Dessuten er gratis VPN-tjenester ikke like sikre som betalte VPN-tjenester. Sikkerhet på nett er en av hovedgrunnene til at folk bruker VPN, da det beskytter personvernet ditt ettersom det blir nærmest umulig å spore datatrafikken din.

Gratis VPN-tjenester tilbyr ikke samme krypteringsnivå som de VPN-tjenestene du betaler noen få kroner for i måneden, så bare det er en god grunn til å unngå gratis VPN-tjenester.

I tillegg pleier som regel tilbyderne av gratis VPN-tjenester å selge informasjon om deg videre til tredjeparter, slik at de kan bruke informasjonen blant annet i målrettet markedsføring.

Skal du se NRK i utlandet, anbefaler vi på det sterkeste å velge en betalt VPN-tjeneste. Det koster ikke all verden, og det er verdt hver eneste krone. Helt garantert,

VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.