Den enkleste måten å endre IP-adresse på

IP-adressen er identiteten din på nettet. Ønsker du å være anonym på internett, må du derfor endre IP-adressen din.

Du må også endre IP-adressen din hvis du vil streame innhold på tvers av landegrenser. Dette fordi for eksempel amerikansk Netflix, som inneholder fem ganger mer enn Netflix i Norge, er geoblokkert utenfor USA sine grenser. For å se amerikansk Netflix må du derfor ha en amerikansk IP-adresse. På samme måte må du ha en norsk IP-adresse for å se HBO Nordic, Viaplay, TV2Sumo eller NRK nett TV i utlandet.

Ved å koble deg til en VPN-tjeneste bytter du IP-adressen din ut med IP-adressen til VPN-serveren du er tilkoblet. De fleste VPN-tjenester har servere i veldig mange land, inkludert Norge og USA. Vil du se amerikansk Netflix eller andre populære streamingtjenester som Hulu og Amazon, må du koble deg til en server i USA for å oppheve geoblokkeringen. Vil du se norsk innhold i utlandet, må du koble deg til en server i Norge.

Slik endrer du IP-adresse med VPN

#1 Registrer deg på nettsidene til ExpressVPN. det koster deg rundt 50 kroner i måneden, men det er absolutt verdt det.

#2 Last ned VPN-tjenesten til ExpressVPN

#3 Velg en server i det landet du vil koble deg til, så er du i gang.

Raskt, sikkert og stabilt

ExpressVPN har over 3000 servere i 94 land verden rundt, selvfølgelig inkludert Norge. De er kjent for å ha raske og pålitelige servere med stabil tilknytning, slik at du kan streame i høy hastighet. ExpressVPN er også ypperlig for online gaming.

Sikkerhet er en viktig faktor når det gjelder VPN, og ExpressVPN er blant de sikreste VPN-tjenestene der ute. De bruker AES 256-bit kryptering, den samme krypteringen som blant annet brukes av det amerikanske forsvaret.

Ikke velg en gratis VPN-tjeneste

Det er flere grunner til at du bør styre unna gratis VPN-tjenester, selv om de finnes på markedet. Generelt er gratis VPN-tjenester både tregere og mindre stabile enn betalte VPN-tjenester. Sikkerheten er heller ikke like god, slik at du kan risikere å blotte IP-adressen din midlertidig og dermed miste sikkerhetsaspektet ved tjenesten.

I tillegg selger ofte tilbydere av gratis VPN-tjenester informasjonen din videre til tredjeparter for bruk i målrettet markedsføring. Noe som er slitsomt og irriterende for deg. Dette gjør de for å tjene nok penger til å kunne tilby en gratis VPN-tjeneste.

Betal heller de få kronene det er snakk om i måneden og velg en betalt VPN-tjeneste. Binder du deg for en lengre periode kan du få en god VPN-tjeneste helt ned i 30 kroner måneden, og det har du råd til.

3 andre gode VPN tjenester til å endre IP-adresse

NordVPN

Det eneste som skiller NordVPN fra ExpressVPN er antall servere i antall land. Mens ExpressVPN har over 3000 servere i 94 land, har NordVPN over 6000 servere i 60 land. Ellers er disse to VPN-tjenestene nokså like.

NordVPN bruker også en AES 256-bit kryptering. De er kjent for god kvalitet på sine servere, og tjenesten er litt rimeligere enn ExpressVPN, da du kan få NordVPN helt ned i 35 kroner i måneden hvis du binder deg for en lengre periode.

Endre IP-adresse med NordVPN

SurfShark

Et ganske nytt VPN-alternativ på markedet er VPN-tjenesten SurfShark. Selv om dette er en langt mindre aktør enn ExpressVPN og NordVPN, har de likevel siden oppstarten i 2018 lokket til seg mange brukere, inkludert nordmenn.

SurfShark har over 500 servere i 50 land, og er kjent for å være en rask, stabil og ikke minst sikker VPN-tjeneste. Du kan få SurfShark helt ned i 30 kroner i måneden hvis du binder deg for en lengre periode.

Endre IP-adresse med Surfshark

UltraVPN

Den britiske VPN-tjenesten UltraVPN er også et godt alternativ hvis du vil endre IP-adressen din på en trygg og sikker måte. De har i likhet med SurfShark også servere i 50 land.
UltraVPN er også kjent for raske og stabile servere, slik at du kan streame innhold på tvers av landegrenser uten lagging og irriterende avbrudd. Det er også en billig VPN-tjeneste, som du kan få helt ned til 30 kroner i måneden hvis du binder deg for en lengre periode.

Velger du en av disse 4 VPN-tjenestene kan du stole på at du er i trygge hender.

VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.