Anmeldelse av UltraVPN

" Den forholdsvis ferske VPN-tjenesten UltraVPN er blant de aller beste på markedet. "
85

Fordeler og ulemper

  • AES 256-bit kryptering
  • Konkurransedyktige på pris
  • Fungerer bra med Netflix

Egenskaper

Pris
$2,25
Tilbud
70 %
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
30 dager
Fungerer på
Annonsering

UltraVPN er en ganske fersk VPN-tjeneste som på kort tid har opparbeidet seg et veldig godt rykte, og med det mange brukere. Tjenesten, som leveres av selskapet Network Protect, dukket opp i 2018 og har siden den tid hatt en helt eventyrlig vekst.

UltraVPN fungerer like bra uansett om du vil bruke VPN til å skjule IP-adressen din for å bedre sikkerheten din på nettet, eller for å omgå geoblokkeringer og streame innhold fra populære streamingtjenester på tvers av landegrenser. For eksempel for å se amerikansk Netflix i Norge, som tilbyr fem ganger mer innhold enn Netflix her hjemme.

Sikkerhet

Sikkerheten er helt på topp hos UltraVPN. De bruker AES 256-bit kryptering, som er den best mulige krypteringen. Blant annet bruker det amerikanske forsvaret den samme krypteringen, noe også de aller fleste av de beste VPN-tjenestene gjør.

UltraVPN loggfører heller ikke datatrafikken din, så her kan du surfe helt trygt og anonymt på nettet uten å måtte bekymre deg for potensielle hackere.

Servere

UltraVPN tilbyr servere i over 100 land, og det er det få om ingen andre VPN-tjenester som matcher. Riktignok har de ikke like mange servere som for eksempel ExpressVPN og NordVPN som tilbyr tusenvis av servere, men de er likevel godt dekket. Serverne til UltraVPN er kjent for å være både raske og stabile.

Hastighet

Selv om hastigheten reduseres ved bruk av VPN, ettersom all datatrafikk rutes gjennom en ekstern server, vil du merke lite til dette når du bruker UltraVPN. Serverne er såpass raske at du kan streame serier, filmer eller for eksempel fotballkamper uten lagging. Det tar også kort tid å laste ned og installere UltraVPN.

Pris

UltraVPN kommer godt ut sammenlignet med konkurrentene når det kommer til pris. Som de fleste andre VPN-tjenester blir det også billigere per måned hos UltraVPN hvis du binder deg for en gitt periode.

I utgangspunktet koster tjenesten $5,99 i måneden, men hvis du binder deg for 6 måneder synker prisen til $4,99. Binder du deg for et helt år, slipper du imidlertid unna med $2,99 i måneden. Et utmerket valg, spør du oss. Du får da en veldig god VPN-tjeneste til en lav pris.

Brukervennlighet

UltraVPN er en brukervennlig VPN-tjeneste. Det er bare å velge hvilken server i hvilket land du vil koble deg til, så er det bare å streame i vei. Men du kan også konfigurere en rekke avanserte tjenester om du ønsker det.

Det er også veldig enkelt å bytte til en annen server i et annet land når du har behov for det, for eksempel hvis du vil streame amerikansk Netflix og derfor trenger en amerikansk IP-adresse, da er det bare å koble deg til en server som står plassert i USA. Eller hvis du er i utlandet og vil streame norsk innhold, da må du koble deg til en server som står i Norge.

FAQ

UltraVPN har servere i over 100 forskjellige land.

Ja, det er enkelt å bruke UltraVPN både på PC, nettbrett og mobil.

Surfshark koster $2,99 i måneden hvis du binder deg for 12 måneder.

Sikkerheten på UltraVPN er helt i toppsjiktet, da de bruker AES 256-bit kryptering, som også blant andre det amerikanske forsvaret bruker.

Ja, du kan bruke UltraVPN til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i 63 forskjellige land.

" Den forholdsvis ferske VPN-tjenesten UltraVPN er blant de aller beste på markedet. "
85
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.