Anmeldelse av Surfshark

"Surshark er en meget populær VPN-tjeneste som på relativt kort tid har jobbet seg helt opp i tetsjiktet når det kommer til VPN-tjenester."
89

Fordeler og ulemper

  • Godt utvalg av servere
  • Konkurransedyktige på pris
  • Veldig rask tjeneste

Egenskaper

Pris
$1,99
Tilbud
83 %
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
30 dager
Fungerer på
Annonsering

Surfshark er en av de bedre VPN-tjenestene vi har hatt gleden av å teste, og vi kan krysse av på alle parametre. Selv om VPN-tjenestene er relativt fersk, tilbyr de over 1700 servere i 63 forskjellige land. Mye tyder også på at de bare vil fortsette å vokse, ettersom stadig flere brukere finner veien inn.

Du kan trygt bruke Surshark som din foretrukne VPN-tjeneste, uansett om du først og fremst vil skjule IP-adressen din, eller for eksempel se amerikansk Netflix hjemme i Norge. Du kan også bruke Surfshark til å se norsk innhold i utlandet, ettersom de også har servere plassert i Norge.

Servere

Som nevnt er det her snakk om over 1700 servere i 63 forskjellige land. Noe som gjør at Surfshark plasserer seg helt i toppsjiktet når det gjelder antall servere. Riktignok finnes det VPN-tjenester med mange tusen servere, men de hører med til sjeldenhetene.

Serverne til Surfsharlk er kjent for å være både raske og stabile, noe som tross alt er det viktigste. Du synes sikkert også at det er irriterende med lagging mens du streamer eller gamer, og midlertidige avbrytelser på grunn av ustabil tilkobling. Begge deler slipper du hvis du bruker Surfshark.

Sikkerhet

Sikkerheten din er helt på topp hos Surfshark. De bruker AES 256-bit kryptering, som er den samme som de aller beste i bransjen bruker, i tillegg til det amerikanske forsvaret. Du kan derfor være helt trygg på at personvernet ditt er godt beskyttet bak den skjulte IP-adressen din.

Skulle du være uheldig og oppleve et brudd hos Surfshark, sørger Kill Switch-funksjonen for at IP-adressen din fortsatt vil være skjult til forbindelsen er tilbake.

Hastighet

Selv om all bruk av VPN-tjenester vil føre til en noe redusert hastighet, ettersom all datatrafikken går via en ekstern server, vil du ikke merke noen merkbar forskjell hos Surfshark.
Samtlige av de over 1700 VPN-serverene til Surfshark har en imponerende god hastighet.

Pris

Prisen på VPN-tjenesten til Surfshark blir billigere hvis du binder deg for en gitt periode. Skal du bare bruke det én måned, må du ut med rundt $12, men hvis du binder deg for en gitt periode slipper du unna med $1,99 i måneden. Noe det absolutt er verdt.

Surfshark tilbyr også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som betyr at du får pengene dine igjen hvis du ikke skulle være fornøyd med tjenesten.

Brukervennlighet

Surfshark er en svært brukervennlig VPN-tjeneste. Her er det lett forståelige menyer og alt er intuitivt. VPN-tjenesten er like enkel å bruke enten du bruker den på PC, nettbrett eller mobil.
Egentlig sliter vi med å finne en VPN-tjeneste som er enklere å bruke enn Surfshark. Den er virkelig helt der oppe i toppen.

FAQ

Surfshark har over 1700 servere i 63 forskjellige land.

Ja, det er enkelt å bruke Surfshark både på PC, nettbrett og mobil.

Surfshark koster $1,99 i måneden hvis du binder deg for en gitt periode.

Sikkerheten på Surfshark er helt i toppsjiktet, da de bruker AES 256-bit kryptering, som også blant andre det amerikanske forsvaret bruker.

Ja, du kan bruke Surfshark til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i 63 forskjellige land.

"Surshark er en meget populær VPN-tjeneste som på relativt kort tid har jobbet seg helt opp i tetsjiktet når det kommer til VPN-tjenester."
89
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.