Anmeldelse av NordVPN

"NordVPN er en av de mest populære VPN-tjenestene på markedet, noe vi skjønner veldig godt."
96

Fordeler og ulemper

  • God hastighet og stabil tilknytning
  • Høy kvalitet til lav pris
  • Over 5000 servere i 59 land

Egenskaper

Pris
$2,99
Tilbud
66 %
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
30 dager
Fungerer på
Annonsering

NordVPN er en av de største og mest populære VPN-tjenestene på markedet. Et trygt valg enten du først og fremst vil bruke VPN til å bedre sikkerheten din på nettet, eller om du vil streame innhold over landegrenser.

Med NordVPN blir IP-adressen din skjult og byttet ut med IP-adressen til den VPN-serveren du kobler deg til, slik at du blir umulig å spore for tredjeparter. NordVPN loggfører heller ikke databruken din, så du kan trygt surfe helt anonymt når du bruker denne VPN-tjenesten.

Mange nordmenn bruker NordVPN til å streame amerikansk Netflix, som inneholder fem ganger mer enn Netflix gjør her hjemme. For å kunne gjøre det, trenger du en amerikansk IP-adresse, på samme måte som du trenger en britisk IP-adresse for å streame BBC iPlayer, eller en norsk IP-adresse for å streame NRK nett TV, TV2Sumo eller Viaplay i utlandet.
Bruker du NordVPN kan du velge mellom over 5000 servere i 59 land, inkludert Norge og landene med de mest populære streamingtjenestene.

Servere

Som nevnt har NordVPN et imponerende antall servere, faktisk over 5000 stykker, plassert rundt om i 59 forskjellige land. For deg betyr det at du kan streame innhold fra de aller fleste land som kan være aktuelle. Med så mange servere tilgjengelig trenger du heller ikke å bekymre deg for overbelastning og ustabil tilknytning.

NordVPN tilbyr også spesielle servere som er tilpasset ulike formål, som for eksempel se rask TV i HD-format i USA eller i Storbritannia, hvis det er det du har tenkt å bruke VPN-tjenesten til.

Hastighet

Hastighet er en viktig faktor når det gjelder VPN. Du har sikkert lagt merke til at sekunder er mye lengre på internett enn i virkeligheten, og det er få ting som er mer irriterende enn lagging og dårlig tilknytning når du for eksempel streamer favorittserien din på Netflix eller ser en spennende film eller fotballkamp.

Selv med så mange som over 5000 servere er NordVPN kjent for hastigheten på VPN-tjenesten. Her får du hastighet på linje med de aller raskeste VPN-tjenestene på markedet.

Sikkerhet

Sikkerheten på NordVPN sin tjeneste er det ingenting å utsette på. De bruker nemlig som de aller fleste andre VPN-tjenestene AES 256-bits kryptering, som er den samme krypteringsgraden som brukes av det amerikanske forsvaret.

NordVPN har også en kill switch som sørger for at IP-adressen din fortsatt vil være skjult ved en eventuell midlertidig utkobling fra en server. Du kan med andre ord være helt trygg på at personvernet ditt er godt sikret når du bruker NordVPN.

Pris

Som på de fleste VPN-tjenester blir prisen du betaler for NordVPN billigere hvis du binder deg til en lengre periode. Normal pris per måned er rundt 100 kroner, men hvis du binder deg for en lengre periode, slipper du unna med rundt 30 kroner i måneden. Det kaller vi en veldig god investering for et kvalitetsprodukt.

NordVPN er uten tvil en av de aller beste VPN-tjenestene der ute, uansett hva du primært skal bruke den til. NordVPN har også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg pengene i retur hvis du ikke er fornøyd med den leverte tjenesten.

Brukervennlighet

NordVPN er en veldig brukervennlig VPN-tjeneste. Her er det ingen lister over land med tilgjengelige servere, men et enkelt verdenskart i stedet. Enkle og forståelige menyer gjør at selv VPN-nybegynnere enkelt finner det de leter etter. Du trenger bare å velge land, for NordVPN plukker automatiske ut den raskeste serveren med god nok kapasitet for deg.

FAQ

NordVPN har over 5000 servere i 59 forskjellige land.

Ja, det er enkelt å bruke NordVPN, enten du bruker tjenesten på PC, nettbrett og mobil.

NordVPN koster $2,99 i måneden hvis du binder deg for en lengre periode.

Sikkerheten på NordVPN er helt i verdensklasse, da de bruker AES 256-bit kryptering, som også blant andre det amerikanske forsvaret bruker.

Ja, du kan bruke NordVPN til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i 59 forskjellige land, inkludert USA.

"NordVPN er en av de mest populære VPN-tjenestene på markedet, noe vi skjønner veldig godt."
96
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.