Anmeldelse av HideMyAss

" Den populære VPN-tjenesten HideMyAss er en av de aller beste på markedet. "
80

Fordeler og ulemper

  • Servere i 190 land
  • Stabil og sikker tilkobling
  • Kan prøves gratis i 7 dager

Egenskaper

Pris
$4,99
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
30 dager
Fungerer på
Annonsering

Her snakker vi en av de mest populære VPN-tjenestene der ute, og det er mange grunner til det. Med HideMyAss har du full tilgang til innhold fra hele 190 forskjellige land, selvfølgelig inkludert land som USA; Canada, Australia, Storbritannia og Norge.

Det betyr at du kan streame innhold fra Netflix i mange land, den amerikanske versjonen har fem ganger så stort utvalg som her hjemme. Du kan selvfølgelig også streame HBO, Hulu, BBC iPlayer med mange flere. Vil du bruke VPN til å streame norsk innhold som for eksempel NRK nett TV, TV2Sumo eller Viaplay når du er i utlandet er HideMyAss et meget godt alternativ. Også hvis du vil bruke VPN først og fremst til å skjule IP-adressen for å surfe helt anonymt.

Sikkerhet

Ønsker du å beskytte personvernet ditt på nettet, er HideMyAss også en av de sikreste VPN-tjenestene med kryptering på lik linje med den amerikanske hæren, altså en AES 256-bit kryptering. HideMyAss garanterer i tillegg at de ikke loggfører databruken din, så her kan du være helt anonym på nettet.

Servere

Med et stort antall kvalitetsservere i hele 190 land er det få aktører på markedet som kan måle seg med HideMyAss når det kommer til utvalg av servere. Man skulle nesten tro at med servere i så mange land reduserte kvaliteten på tjenesten, men det er snarere tvert imot når det gjelder HideMyAss.

Serverne er av meget høy kvalitet, slik at du er sikret en rask, stabil og sikker tilkobling uansett hvor du måtte befinne deg i verden. En annen fordel med mange servere, er at du enkelt kan bytte server hvis du mot formodning skulle oppleve problemer.

Hastighet

Selv om hastigheten generelt er noe redusert når man bruker en VPN-tjeneste fordi all datatrafikken rutes via en ekstern server som et ekstra ledd, vil du neppe merke noen forskjell når du bruker HideMyAss.

Raske servere er gull verdt uansett hva du foretar deg på nettet, enten du streamer en film, serie eller for eksempel en fotballkamp. Hastigheten har også mye å si når du gamer online.

Pris

Som med alt annet her i verden, må du regne med å betale litt for kvalitet. HideMyAss er ikke blant de rimeligste VPN-tjenestene på markedet, men til gjengjeld er den en av de aller beste.
Du kan velge mellom tre ulike alternative abonnement hos HideMyAss: 1 måned, 6 måneder og 3 år. Binder du deg for 3 år, betaler du $4,99 i måneden etter å ha fått 58 % rabatt. Du kan prøve HideMyAss gratis i 7 dager. I tillegg tilbyr de en 30 dagers pengene tilbake garanti hvis du ikke skulle være fornøyd den første måneden.

Brukervennlighet

Like viktig som hastighet og stabilitet er brukervennligheten til VPN-tjenesten. HideMyAss er veldig enkel å bruke. Alt er intuitivt og du finner raskt frem til det du ønsker. Det er også enkelt å koble deg til en av de mange serverne rundt om i verden.

Kun få minutter etter at du laster ned tjenesten fra nettet, er du opp og går med en skjult IP-adresse.

FAQ

ZoogVPN har mange servere i hele 190 forskjellige land.

Ja, det er svært enkelt å bruke HideMyAss. Det tar bare noen få minutter fra du laster ned tjenesten til du er i gang med streamingen.

HideMyAss koster $4,99 i måneden hvis du binder deg for 2 år.

Sikkerheten på HideMyAss er helt der oppe blant de beste da de bruker AES 256-bit kryptering. Den samme krypteringen som den amerikanske hæren bruker.

Ja, du kan bruke HideMyAss til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i mange land. Veldig mange land faktisk.

" Den populære VPN-tjenesten HideMyAss er en av de aller beste på markedet. "
80
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.