Anmeldelse av Hide.me

" Hide.me tilbyr både en gratis- og en betalt VPN-tjeneste som gir deg god sikkerhet på nettet. "
80

Fordeler og ulemper

  • Loggfører ingen data
  • Stabil tilkobling
  • Godt serverutvalg

Egenskaper

Pris
$5,41
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
30 dager
Fungerer på
Annonsering

VPN-tjenesten Hide.me dukket opp på markedet allerede i 2012. Tjenesten ble raskt populær med sitt fokus på å beskytte folks identitet på internett for å redusere risikoen for hacking.
Folkene bak Hide.me mener at sikkerhet på internett er en menneskerettighet, så derfor tilbyr de også en gratisversjon av tjenesten. Vi vil imidlertid anbefale at du velger den betalte versjonen, da en 50-lapp i måneden er verdt å betale for en langt høyere kvalitet. Dessuten slipper du å tenke på hvor mye data du bruker, da den betalte VPN-tjenesten ikke har noen databegrensninger.

Sikkerhet

Som nevnt står sikkerhet i fokus hos Hide.me. De bruker den samme krypteringsgraden som den amerikanske hæren, på lik linje med de fleste andre gode VPN-tjenester der ute. AES 256-bit kryptering er blitt som en bransjestandard å regne, slik at du kan være trygg på at du er helt anonym på nettet når du bruker tjenesten.

Det som skjer når du kobler deg til en VPN-server hos Hide.me er at IP-adressen du bruker blir skjult og byttet ut med IP-adressen til serveren du er koblet til. Dermed blir det så og si umulig for tredjeparter å spore deg.

Servere

Hide.me tilbyr 1800 servere i 46 forskjellige land. Skal du bruke VPN-tjenesten til å oppheve geoblokkeringer for å se kvalitetsinnhold fra for eksempel Netflix, HBO, Amazon, Hulu eller britiske BBC iPlayer på tvers av landegrenser, er Hide.me et godt alternativ.

Du an også bruke Hide.me hvis du vil se norsk innhold når du befinner deg i et annet land. Det eneste du trenger å gjøre er å koble deg til en server som står plassert i Norge, slik at du får en norsk IP-adresse.

Hastighet

Uansett hva du foretar deg på internett er hastighet og stabilitet viktige faktorer. Ingenting er mer irriterende enn lagging på grunn av treg hastighet eller brudd på grunn av ustabil tilkobling.

Hide.me har kvalitetsservere med høy hastighet, slik at du knapt merker at all bruk av VPN tross alt reduserer hastigheten en smule fordi all datatrafikken går via en ekstern ruter.

Pris

Du kan velge mellom tre ulike abonnemnt hos Hide.me: 1 måned, 6 måneder og 24 måneder. Binder du deg for 24 måneder betaler du $5,41 i måneden. Som nevnt tilbyr også Hide.me en gratis VPN-tjeneste. Men er det hastighet og stabilitet du er ute etter, bør du gå for den betalte VPN-tjenesten.

Brukervennlighet

Hide.me er like enkel å bruke på PC, nettbrett og mobil. Alt er oversiktlig og intuitivt, og stort sett holder det med ett klikk for hvert steg i prosessen. Det tar bare noen få minutter fra du laster ned tjenesten til enheten din, før du kan bruke alle funksjonene. Appene er like gode om du bruker en Android-telefon eller en iPhone.
Skulle du mot formodning oppleve brudd på tilkoblingen til en server hos Hide.me, sørger Kill Switch-funksjonen for at IP-adressen din fortsatt er skjult og ikke blir midlertidig synlig for uvedkommende.

FAQ

Hide.me har 1800 servere i 46 forskjellige land. Mer enn du trenger med andre ord.

Ja, det er svært enkelt å bruke Hide.me både på PC, nettbrett og mobil. Du er oppe og går for fullt etter noen få minutter.

Hide.me koster $5,41 i måneden hvis du binder deg for 24 måneder.

Sikkerheten på Hide.me er helt i toppsjiktet, da de bruker AES 256-bit kryptering, som også blant andre den amerikanske hæren bruker.

Ja, du kan bruke Hide.me til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i 46 land..

" Hide.me tilbyr både en gratis- og en betalt VPN-tjeneste som gir deg god sikkerhet på nettet. "
80
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.