Anmeldelse av ExpressVPN

"ExpressVPN er et av de tryggeste valgene du kan gjøre. En VPN-tjeneste helt i toppsjiktet."
98

Fordeler og ulemper

  • Meget bra hastighet
  • Komplett VPN-løsning
  • Servere i 94 land

Egenskaper

Pris
$8
Tilbud
35 %
Kundservice
24/7
Pengene tilbake garanti
30 dager
Fungerer på
Annonsering

ExpressVPN blir av mange betegnet som kongen av VPN-tjenester. Den er utvilsomt en av de aller beste på markedet, men for eksempel NordVPN er ikke mye dårligere. Det blir små forskjeller, som at NordVPN har flere servere, men ExpressVPN har servere i flere land.

Uansett hva du skal bruke VPN til, enten det er for å skjule IP-adressen din på nettet og dermed være bedre beskyttet mot eventuelle hackerangrep, eller om du ønsker å streame innhold fra Netflix, HBO, Hulu, Amazone eller kanskje BBC iPlayer på tvers av landegrenser. Innholdet på disse streamingtjenestene er nemlig geoblokkert, slik at du må ha en IP-adresse fra det landet du ønsker å streame innhold fra hvis du skal kunne se det hjemme i Norge.

ExpressVPN er løsningen. De har også servere i Norge, slik at du kan streame norsk innhold når du er i utlandet. Det er rett og slett vanskelig å finne noen svakheter med ExpressVPN. Utvalget av servere er bra, hastigheten er bra, det samme er stabiliteten på tilknytningen. ExpressVPN er i tillegg svært brukervennlig. Så det hele kommer kanskje ned på prisen, som er noe høyere enn mange av konkurrentene sine priser, men til gjengjeld får du en skikkelig kvalitetstjeneste, som fungerer på alle tenkelige enheter på nettet.

Hastighet

For de aller fleste som bruker VPN-tjenester er hastigheten den viktigste faktoren. Med ExpressVPN kan du streame serier, filmer og all annen underholdning i HD kvalitet med god hastighet. Hastigheten er også viktig når du skal game online.

Selv om all bruk av VPN vil redusere hastigheten noe, ettersom all datatrafikk omdirigeres via en ekstern server. Men dette merker du lite til med ExpressVPN, som jobber iherdig med å tilby topp hastighet på alle sine servere. Alt er raskt hos ExpressVPN, også prosessen med å koble deg til en server.

Sikkerhet

Sikkerheten til brukerne er viktig for ExpressVPN. De bruker den aller beste krypteringsgraden som er å oppdrive med dagens teknologi, AES 256-bit kryptering. De har i tillegg et system som sørger for at serveren du er tilkoblet kortslutter og letter all data hvis den for eksempel skull emiste strømforbindelsen.

ExpressVPN loggfører aldri databruken din. Det betyr at du kan være helt trygg på at du er helt anonym på nettet, ettersom IP-adressen din byttes ut med IP-adressen til den serveren i ExpressVPN-nettverket du er tilkoblet, slik at du blir helt umulig å spore for tredjeparter.

I tillegg til AES 256-bit krypteringen har også ExpressVPN sine egne krypterte DNS på alle sine servere. ExpressVPN er blant de aller sikreste VPN-tjenestene du kan velge.

Servere

I skrivende stund har ExpressVPN over 3000 servere plassert i hele 94 land rundt om i verden. De har selvfølgelig godt med servere i de landene som er mest populære å koble seg til, som for eksempel USA, Storbritannia, Australia, Canada og Tyskland for å nevne noen.

ExpressVPN har selvfølgelig også servere i Norge, slik at du kan streame norsk innhold for eksempel fra NRK nett TV, Viaplay eller TV2Sumo selv om du ikke befinner deg i Norge. Serverne til ExpressVPN er kjent for å være både raske og stabile.

Pris

ExpressVPN ligger litt over konkurrentene når det kommer til pris. Men kvalitet koster. Det er likevel ikke snakk om store summer du må ut med for å bruke kanskje verdens aller beste VPN-tjeneste. Binder du deg for 12 måneder, betaler du $8 i måneden. Noe det etter vår mening absolutt er verdt.

ExpressVPN har også en 30 dagers pengene tilbake garanti, som garanterer deg alle pengene tilbake hvis du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd med den leverte tjenesten.

Brukervennlighet

ExpressVPN er svært brukervennlig, men her må de faktisk se seg slått av den argeste konkurrenten NordVPN. Dette fordi ExpressVPN ikke har et verdenskart når du skal velge hvilken server du vil koble deg til. Men ellers er det aller meste veldig intuitivt når det gjelder brukervennligheten på VPN-tjenesten.

Du kan også velge norsk språk hos ExpressVPN, noe som selvfølgelig er en stor fordel for nordmenn. Leverandøren er også kjent for sin gode kundeservice. Uansett når på døgnet du måtte lure på noe, sitter de alltid klare for å hjelpe deg.

FAQ

ExpressVPN har over 3000 servere i 94 forskjellige land.

Ja, det er enkelt å bruke ExpressVPN, enten du bruker tjenesten på PC, nettbrett og mobil.

ExpressVPN koster $8 i måneden hvis du binder deg for 12 måneder.Det finnes billigere VPN-løsninger, men ikke bedre.

Sikkerheten på ExpressVPN er helt i verdensklasse, da de bruker AES 256-bit kryptering, som også blant andre det amerikanske forsvaret bruker, i tillegg til egne DNS krypteringer.

Ja, du kan bruke ExpressVPN til å streame innhold fra Netflix og andre populære streamingtjenester i hele 94 forskjellige land, inkludert USA.

"ExpressVPN er et av de tryggeste valgene du kan gjøre. En VPN-tjeneste helt i toppsjiktet."
98
VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.