Slik ser du TV2 Sumo i utlandet

Du har sikkert opplevd å være i utlandet og forsøkt å streame TV2 Sumo, men bare for å få beskjed om at innholdet ikke kan vises utenfor Norges grenser Den enkleste løsningen på det problemer er å skaffe deg en VPN-tjeneste.

Det er mange VPN-tjenester å velge mellom på nettet, vi forteller deg hvilke du bør vurdere når formålet er å se TV2 Sumo i utlandet. I tillegg til å oppheve geoblokkeringer, slik at du kan streame innhold på tvers av landegrenser akkurat som du vil, gir disse VPN-tjenestene deg en garantert anonymitet på nettet.

Når du bruker en VPN-tjeneste blir nemlig IP-adressen din, som er din identitet på internett, byttet ut med IP-adressen til den VPN-serveren du er tilkoblet. Denne kan være plassert i det landet du ønsker å streame innhold fra, enten det er TV2 Sumo eller andre norske streamingtjenester som for eksempel NRK nett TV eller Viaplay, eller om du ønsker å se amerikansk Netflix. Da velger du en server som står plassert i henholdsvis Norge og USA.

Her er 4 populære VPN-tjenester som fungerer helt utmerket til å se TV2 Sumo i utlandet:

ExpressVPN

ExpressVPN er kanskje den aller mest populære VPN-tjenesten for nordmenn. Med over 3000 servere å velge mellom i hele 94 land, kan du streame innhold fra hele verden. Når også ExpressVPN er viden kjent for høy hastighet og stabile servere, er det kanskje ikke så rart at mange går for denne når de først skal ha VPN.

ExpressVPN er også en av de sikreste VPN-tjenestene på markedet. De loggfører ikke datatrafikken din, og du er garantert anonymitet på nettet selv hvis det skulle oppstå feil på en server. I tillegg bruker de, som flere andre store VPN-leverandører, AES 256-bit kryptering, som er den samme krypteringen som det amerikanske forsvaret bruker.

Du får ExpressVPN for 50 kroner i måneden.

NordVPN

NordVPN er også en populær VPN-tjeneste som mange nordmenn bruker. De har den samme sikkerheten som ExpressVPN, i tillegg har de dobbelt så mange servere. Men de kan ikke skryte av å ha servere i så mange land som konkurrenten. Likevel burde 60 land holde lenge for de aller fleste.

Dessuten er NordVPN billigere enn ExpressVPN, hvis du binder deg for en lengre periode. Da kan du nemlig få prisen helt ned i 35 kroner per måned, og det er det absolutt verdt.

SurfShark

SurShark er den neste på vår liste over 4 populære VPN-tjenester for å se TV2 Sumo i utlandet. Denne VPN-tjenesten er forholdsvis ny, da den har vært på markedet siden 2018.

Selv om de ikke har like mange servere som ExpressVPN og NordVPN, har de likevel 500 servere i 50 land. Kvaliteten på serverne til SurfShark er god, så du slipper å irritere deg over lagging og midlertidige avbrudd.

Hvis du binder deg for en lengre periode, får du prisen på SurfShark helt ned i 30 kroner per måned. En billigere VPN-tjeneste med samme kvalitet skal du lete lenge etter. Vi har ikke funnet den, og vi har sjekket mange VPN-tjenester.

UltraVPN

Den siste VPN-tjenesten vi anbefaler til å se TV2 Sumo i utlandet er UltraVPN. De har på lik linje med SurfShark også servere av god kvalitet i 50 land, inkludert Norge.

UltraVPN og SurfShark ligger på samme prisnivå, så du kan også få denne VPN-tjenesten til 30 kroner måneden hvis du binder deg for en lengre periode. Det er det etter vår mening absolutt verdt å gjøre, for UltraVPN gir deg også kraftig redusert risiko for å bli sporet mens du er på nettet. En trygg og sikker VPN-tjeneste.

Kan jeg se TV2 Sumo i utlandet med en gratis VPN-tjeneste?

Ja, du kan se TV2 Sumo i utlandet med en gratis VPN-tjeneste, men vi vil ikke anbefale det. Det er flere gratistjenester der ute, men felles for dem er at de som regel har langt tregere hastighet og mindre stabile servere enn de betalte VPN-tjenestene.

Gratis VPN-tjenester er heller ikke like sikre, da de har en tendens til å blottlegge din opprinnelige IP-adresse ved midlertidige avbrudd. En tredje grunn til at du bør styre unna gratis VPN-tjenester er at de fleste tilbydere av slike gratistjenester tjener pengene sine på å selge data om deg videre til tredjeparter, slik at de kan brukes til målrettet markedsføring.

Med tanke på at du kan få en knallgod VPN-tjeneste for mellom 30 og 50 kroner i måneden, burde du investere de småpengene. Du kommer ikke til å angre.

VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.