Kan jeg bruke NordVPN til Netflix?

Ja, du kan bruke NordVPN til å streame Netflix, også den amerikanske versjonen som inneholder opptil fem ganger mer enn mange av de europeiske versjonene. Med NordVPN kan du koble deg til en server i USA og dermed få en amerikansk IP-adresse.

Amerikansk Netflix er nemlig geoblokkert utenfor USA. Du trenger derfor en amerikansk IP-adresse, slik at Netflix tror at du befinner deg i USA, selv om du egentlig sitter hjemme i godstolen.
Vær imidlertid oppmerksom på at Netflix forsøker å blokkere tilgang fra VPN, men NordVPN har såpass mange servere at det ikke er noe du trenger å bekymre deg for. Det er mange nordmenn som bruker nettopp NordVPN til dette formålet.

NordVPN har flere servere i USA

NordVPN har flere servere i USA - VPNtop

NordVPN har mange servere plassert i USA, som du blant annet kan bruke til å se amerikansk Netflix

Den populære og mye brukte VPN-tjenester NordVPN har base i Panama. Tjenesten er en av få VPN-tjenester som fungerer bra til å streame Netflix fra USA. Det er nok også først og fremst derfor NordVPN har så mange brukere rundt om i verden, inkludert her hjemme i Norge.

NordVPN har i dag over 5500 servere spredt rundt i over 60 land verden over. Du kan derfor streame mange ulike versjoner av Netflix eller annet interessant innhold med denne VPN-tjenesten.
Det som skiller NordVPN fra mange andre VPN-tjenester der ute, er deres prinsipp om å ikke lagre noen data om deg. Du kan derfor være helt anonym på nettet når du bruker NordVPN.

Den populære tjenesten er også kjent for å være rask og stabil. Det finnes knapt noe mer irriterende her i verden enn å oppleve lagging eller dårlig forbindelse når du streamer en serie eller en film. Med NordVPN kan du streame Netflix i HD.

NordVPN tilbyr fire forskjellige abonnement i ulike prisklasser og en 30 dagers pengene tilbake garanti om du ikke skulle være fornøyd etter den første måneden. Binder du abonnementet ditt for 6 måneder eller mer, vil den månedlige prisen være godt under en 50-lapp, og det er det virkelig verdt. Hver eneste krone.

Her får du noen av de raskeste serverne på markedet og en brukervennlig tjeneste som er enkel å bruke, i tillegg til at den er kjent for å være meget stabil.

Netflix har startet mot VPN-tjenester

Som nevnt så jobber Netflix aktivt med å sperre tilgangen fra ulike VPN-tjenester. Noe som i all hovedsak går mest utover små VPN-aktører med mindre ressurser og dermed få servere i noen få land. Dermed blir de enklere å oppdage for Netflix, som igjen blokkerer tilgangen fra disse VPN-tjenestene.

Dette gjelder imidlertid ikke de store aktørene som har massevis av servere i mange land verden rundt. NordVPN er en av disse aktørene. Derfor er NordVPN en VPN-tjeneste som enkelt kommer seg utenom geoblokkeringer, slik at du kan se amerikansk Netflix uansett hvor du måtte befinne deg i verden.

Med en VPN-tjeneste som for eksempel NordVPN kan du fa opptil fem ganger større utvalg pa Netflix - VPNtop

Med en VPN-tjeneste som for eksempel NordVPN kan du få opptil fem ganger større utvalg på Netflix.

Når du bruker en VPN-tjeneste som NordVPN bli all datatrafikken fra enheten din omdirigert via en ekstern server i nettverket til NordVPN, og IP-adressen din bli byttet ut med IP-adressen til den serveren du er tilkoblet. Det er du selv som bestemmer hvilken VPN-server du vil koble deg til. Er formålet å se amerikansk Netflix, må du koble deg til en server som står plassert i USA, slik at du får en amerikansk IP-adresse og dermed bare kan surfe i vei helt anonymt.

Tilgang til alt hos Netflix

Tilgang til alt hos Netflix - VPNtop

NordVPN har en rekke funksjoner som gir deg mange flere muligheter enn å bare å se Netflix i mange forskjellige land.

I tillegg til å se alt hos Netflix i USA, bruker mange VPN til å se Netflix i Canada, Storbritannia og Australia, som alle har et bredt utvalg av unike serier. Du kan også bruke NordVPN til å se norsk Netflix når du er i utlandet, så lenge du kobler deg en VPN-server som står plassert i Norge.

Er det lov å bruke NordVPN til å se Netflix?

Ja, selv om Netflix selv forsøker å blokkere tilgangen fra VPN-tjenester, er det likevel fullt lovlig å bruke NordVPN og andre VPN-tjenester til å se Netflix. Det finnes noen land i verden hvor det er forbudt å bruke VPN, som for eksempel i Kina, Russland, Iran og Nord-Korea. Dette fordi de respektive myndighetene i disse landene har innført strenge restriksjoner om hvilke nettsteder som er lov og ikke. Blant annet er nettsteder som Facebook og Twitter bannlyst i Kina, Iran og Nord-Korea.

Bare noen få VPN-tjenester fungerer med Netflix

Bare noen fa VPN-tjenester fungerer med Netflix - VPNtop

NordVPN og ExpressVPN er to av få VPN-tjenester som fungerer godt med Netflix

Det er bare en håndfull VPN-tjenester på markedet som klarer å komme seg forbi blokkeringene som Netflix setter opp. NordVPN er sammen med ExpressVPN blant disse.

Men det er ikke bare for å kunne åpne opp geoblokkeringer fra Netflix og andre innholdsleverandører det er smart å bruke en VPN-tjeneste. Mange bruker også VPN for å beskytte personvernet sitt mot hackere. Det å bli hacket er ikke bare veldig irriterende, det kan også få store økonomiske konsekvenser.

Når du bruker en VPN-tjeneste blir IP-adressen din skjult. Dermed blir det så og si umulig for uvedkommende å spore deg.

Dette bør du tenke på før du velger VPN-tjeneste

Når du skal velge en VPN-tjeneste bør du velge en pålitelig VPN-leverandør som har mange servere i mange land. I tillegg til antall servere er faktorer som hastighet, stabilitet, brukeropplevelse og kundeservice du bør undersøke før du kobler deg til en VPN-tjeneste.

Det finnes også gratis VPN-tjenester på markedet, men disse bør du uten unntak styre unna. Gratis VPN-tjenester kan ikke brukes til NEtflix, da de ikke kommer seg rundt blokkeringene. Dessuten er gratis VPN-tjenester tregere og mindre stabile enn betalte VPN-tjenester. I tillegg er faren for at dataene om deg blir solgt videre til tredjeparter mye større når du velger en gratis VPN-tjeneste. Data som blir brukt til å sende deg målrettet markedsføring, og det vil du vel ikke, eller?

VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.