Her er de beste VPN-tjenestene for NRK i utlandet

NRK sitt innhold er geoblokkert utenfor Norges grenser. Du trenger derfor en VPN-tjeneste for å få en norsk IP-adresse når du er i utlandet for å kunne streame NRK nett TV. De fleste store VPN-leverandører har servere i Norge, men her har du de to VPN-tjenestene vi mener er best hvis du vil se NRK i utlandet.

ExpressVPN

ExpressVPN er en populær VPN-tjeneste som mange nordmenn bruker for å se NRK i utlandet. For 50 kroner i måneden kan du streame kvalitetsinnhold fra hele verden med god hastighet og stabil tilknytning.

Med over 3000 servere i hele 94 land, inkludert flere servere i Norge, er ExpressVPN egentlig alt du trenger i en VPN-tjeneste. ExpressVPN er kjent for å ha raske og stabile servere. I tillegg bruker de AES 256-bit kryptering, som gir deg den beste sikkerheten med tanke på personvernet ditt. Det amerikanske forsvaret bruker også AES 256-bit kryptering.

Men i tillegg til å skjule IP-adressen din og byttet den ut med IP-adressen til den VPN-serveren du velger å koble deg til, er ExpressVPN også velegnet til å oppheve geoblokkeringer, enten du vil se NRK i utlandet, eller for eksempel amerikansk Netflix i Norge.

Det eneste du trenger å gjøre er å koble deg til en server i det landet du vil se innhold fra, så endre IP-adressen din slik at det bare er å streame i vei. Med 94 land å velge mellom, skulle vi tro du finner noe du vil se.

NordVPN

En annen VPN-tjeneste som fungerer helt ypperlig til både å se NRK i utlandet og redusere risikoen for å bli hacket på nettet, er NordVPN, som er mange nordmenns favoritt VPN-tjeneste.
Mens ExpressVPN har servere i flere land, har NordVPN flere servere, totalt over 6000 stykker i 60 land. Ellers er disse to VPN-tjenesten ganske like. NordVPN bruker også AES 256-bit kryptering, og de er også kjent for sine raske og stabile servere.

Uansett hvilken av disse to VPN-tjenestene du velger, kan du være helt sikker på å beholde anonymiteten din når du surfer, pluss at du kan oppheve geoblokkeringer og streame innhold på tvers av landegrenser.

NordVPN er enda rimeligere enn ExpressVPN, så hvis du binder deg for en lengre periode, får du prisen på NordVPN helt ned i 35 kroner per måned.

Hvorfor ikke bruke en gratis VPN-tjeneste?

Selv om det finnes flere gratis VPN-tjenester der ute, anbefaler vi på det sterkeste at du heller velger en betalt VPN-tjeneste. Det er flere grunner til det.

Betalte VPN-tjenester har flere, bedre og mer stabile servere i flere land enn gratis VPN-tjenester. Ingenting er mer irriterende en treg hastighet og ustabil tilknytning når du skal streame favorittserien din, en film eller en fotballkamp for den saks skyld. For ikke å snakke om hvis du skal game online.

Sikkerheten er heller ikke like god på gratis VPN-tjenester, slik at du kan risikere å blottlegge IP-adressen din i perioder, slik at hele sikkerhetsaspektet ved VPN forsvinner. Du blir dermed et lett bytte for uvedkommende.

I tillegg pleier mange av tilbyderne av gratis VPN-tjenester å selge informasjon om deg videre til tredjeparter for bruk i målrettet markedsføring. Dette er noe de gjør for å tjene inn penger til å drive tjenesten. Dette gjør ikke betalte VPN-tjenester. Verken ExpressVPN eller NordVPN loggfører datatrafikken din. Du er med andre ord helt anonym på internett.

VPNtopp.no anbefaler følgende casino nettsider:

Vårt mål er å bli den ledende nettsiden for personvern og sikkerhet på internett i Norge. VPNtopp tester tilgjengelige VPN-tjenester og skriver objektive anmeldelser, i tillegg til relevante nyheter om alt som har med personvern og nettsikkerhet å gjøre.

Copyright ©2020 - 2024 VPNTopp - Value Marketing Ltd. Alle rettigheter forbeholdes.